AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Her 10 yılda bir önü darbelerle kesilmiş olan ülkemizde şu an siyaset üstü bir dönemdeyiz.

23.10.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Her 10 yılda bir önü darbelerle kesilmiş olan ülkemizde şu an siyaset üstü bir dönemdeyiz. Egolarımızı bir tarafa bırakarak, memleket için ortak hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz" dedi.

Karaaslan, Gazi Sosyal Tesisleri'nde Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin  düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karaaslan, "Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye bugünkü kazanımlarını hiç de kolay elde etmedi. Her 10 yılda bir önü darbelerle kesilmiş olan ülkemizde şu an siyaset üstü bir dönemdeyiz. Egolarımızı bir tarafa bırakarak, memleket için ortak hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise Bayburt ve Gümüşhanelilerin örnek bir birlik ve beraberliğe imza attığını vurgulayarak, "Bayburt ve Gümüşhaneli hemşehrilerimiz her zaman bizim yanımızda yer alarak bize güç kattılar. Biz de onların yanındayız" ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bayburt ve Gümüşhane köy dernekleri yönetici ve üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement