AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Güven Tazeledi

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Güven Tazeledi

AK Parti Kars İl Başkanlığı 4.Olağan Kongresi yapıldı.

19.03.2012 09:42

AK Parti Kars İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut İl Başkanı Ensar Erdoğdu, yeniden il başkanlığı görevine seçildi.

Kars Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı kongrede 743 delegenin, 576'sının oyunu alan Erdoğdu, güven tazeledi. Kongre de diğer aday Ramazan Karakelle ise 167 oy alabildi.

AK Parti'nin temel misyonunun halkın yanında olarak, dertlere derman olmak olduğunu ifade eden İl Başkanı Ensar Erdoğdu, "AK Parti daima halkın gönlüne taht kurmuştur. Adalet, kalkınma, sağlık, eğitim, ekonomik ve her alanda önemli yerlere gelmiş ve gelmeye devam etmektedir. Son iki yıl içerisinde birçok başarıya imza atılmıştır. Demokratikleşme alanında önemli atılımlar yapmış, siyasi partileri kaldırılması yasaklanmış, düşüncelerin serbestçe ifade edilebilirliği getirilmiştir. Devlet şeffaf hale getirilmiştir. AK Parti iktidarı temel insan hak ve özgürlüklerinde de önemli aşamalar kaydetmiştir Kürt sorunu olsun, azınlık sorunu olsun, Alevi sorunu olsun bu konularda da elinden geldiği hassasiyeti göstermiş ve çözüme kavuşturmuştur" dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İl Başkanı Ensar Erdoğdu, "Partimiz iyi niyetiyle olsun, sadakat ve onurlu çalışmaları ile olsun asla menfaat ve art niyet düşünmemiştir. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar dur durak bilmiyor. Yeni bir Anayasa düzenlenerek, yürürlüğe girmiştir. Sorunları akılcı ve kararlı çözme yoluna gitmiştir. Sadece siyasi boyutta demokratikleşme yolunda değil, aynı zamanda ekonomik yapılanmada ilerleme sağlanmıştır. Ülkemiz 16 büyük ekonomi arasına girmiştir. Bu tabi ki, önümüzdeki dönemlerde daha da artacaktır" diye konuştu.

AK Parti hükümetinin birçok alanda reform yaptığını kaydeden Erdoğdu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Milli gelirimiz artmış, ihracatlarımız artmış, döviz oranlarımız da büyük bir artış gözlenmektedir. Eğitim alanında yeni okullar, üniversiteler, derslikler açılmış, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere maddi yardımlar yapılmıştır. Sağlık alanında tüm imkanlardan yararlanılma sağlanmıştır. Hızlı tren halkımız açısından önemli bir yarar sağlamıştır. Uluslararası alanda hep mazlumun, haklının yanında olmuş, yardıma koşan bir müessese halini almıştır. Yardımlarımız ulusal bazda değil, yerel değil, bölgesel ve il ilçe bağlamına kadar inmiştir. Siyasette duygusallık yoktur. Her inanca saygımız vardır. AK Parti'nin önemli atılımlarını daha da göreceğiz. Bizlere yardım ve desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement