AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan; - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan;

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan;

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, bu seçimin, Türkiye'nin istikrarı, bekası, geleceği, dünyanın her yerindeki mazlumların umudu, meselesi olduğunu belirtti.

08.01.2014 09:34

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, bu seçimin, Türkiye'nin istikrarı, bekası, geleceği, dünyanın her yerindeki mazlumların umudu, meselesi olduğunu belirtti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini kabullenemeyenlerin AK Parti'ye karşı bizans oyunları oynadığını söyledi.

Ülkede ekonomik ve siyasi anlamda üst üste büyük başarılar yaşadığı bir anda, ağaç, park ve çevre kılıfına gizlenmiş, 12 tane ağacın sökümünü bahane ederek bir saldırı başlatıldığını ifade eden Turhan, "Niyetleri çok açık olan bu saldırı sonucunda Türkiye'ye çok ağır bedeller ödetildi. Ekim, Kasım, Aralık aylarında kendini toparlayan Türkiye, yeniden atağa geçti, yeniden şaha kalktı. Bu şahlanış ekonomimizde büyüme oranımızdaki artışla kendini gösterdi. Türkiye'nin başarılarından, büyüyen ekonomisinden, aktif dış politikasından, küresel ölçekli projelerden rahatsız olan çevreler, Türkiye'ye karşı kurdukları yeni bir tuzağı uygulama planını hayata geçirdiler" dedi.

Gezi olayları nasıl ağaç, park, çevre kılıfına saklandıysa 17 Aralık komplosu da yolsuzluk kılıfına saklandı diyen Turhan, "Başbakanımızın da dediği gibi "17 Aralık komplosu yolsuzluk ambalajına gizlenmiş bir suikast girişimidir." Bu sürecin faturası ülkemiz için 105 milyar liranın üzerinde olmuştur bu para milletimizin cebinden uçup hükümetimizin yıllardır mücadele ettiği faiz lobilerine gitti. AK Parti'ye gönül verenlerin meselesi bir parti ya da bir hükümet meselesi değil, büyük Türkiye, Yeni Türkiye meselesidir. Gençlerimizin, çocuklarımızın daha özgür, daha demokratik bir ülkede yaşamaları, bağımsız Yeni Türkiye'yi muhafaza edebilmeleri için, bugünden önlemlerimizi almamız, bu saldırılara karşı tek vücut olmamız, ülkemize, siyasete, demokrasiye ve kardeşliğimize daha güçlü şekilde sahip çıkmamız gerekmektedir" diye konuştu.

AK Parti'nin Türkiye ve Kars için bir nimet ve şans olduğunun altını çizen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, "Gelin bu şanstan ve bu imkandan hep beraber istifade edelim. AK Parti, kuruluşundan bu yana, Türkiye tarihine unutulmayacak icraatlara imza atmış bir partidir. Yıllardır beslenen umutlar AK Parti ile hayat bulmuştur. Siyaset, AK Parti ile birlikte bir hizmet yarışı olarak kabul edilmeye başlanmıştır. Bugün ülkenin neresine giderseniz gidin şehirlerin yakın tarihleri, AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası olmak üzere adeta ikiye ayrılıyor. Bu bilinçle 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde partimize ve başbakanımıza destek vererek Türkiye'nin sırtından bir türlü düşmeyen vesayet özlemcilerine bu seçimde bir ders daha vermeliyiz. Bu seçim, Türkiye'nin istikrarı, bekası, geleceği, dünyanın her yerindeki mazlumların umudu, meselesidir. Bu salondaki her kardeşimin bıkmadan usanmadan Kars sokaklarında bu davayı daha yükseklere taşıyacağına inancım tamdır. Bu emanet hepimizin omuzlarındadır" şeklinde konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığına vurgu yapan Turhan, şunları söyledi: "Alacağımız bu oylar sıradan oylar değildir. Bu oylar aynı zaman da milletimizin partimize vereceği güvenoyudur. Onun için bu seçim bu kadar önemlidir. Recep Tayyip Erdoğan'sız bir AK parti ve AK partisiz bir Türkiye hayalleri kuranlara inat, sonuna kadar partimize ve Başbakanımıza sahip çıkmamız gerekiyor." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement