AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer Eczacılar Odasını ziyaret etti.
Eczacılar Odası 12. Bölge Başkanı Oğuzhan Ulutaş'ın eczacılarla devlet arasında imzalanacak olan protokol, yaşanan ilaç krizi ve kamu kurum iskontosunun tahsilatı konularını Milletvekillerine ilettiği ziyarette, milletvekillerinden İsmail Tamer TBMM Sağlık Komisyonu'nda görevli olduğunu anımsatarak,
"Eczacılarımızın tüm sorunlarını, şikayet ve dileklerini yakinen takip ediyoruz. Eczacıların iyi niyetine de inanıyoruz. Hiçbir hak sokaklara dökülerek kazanılmaz. Sağduyumuzu bozmadan, birlikte hareket ederek sorunları çözeceğimize inanıyoruz" dedi.
Eczacıların sorunlarını TBMM Sağlık Komisyonu'na taşıyacağını kaydeden Tamer, orada komisyon olarak eczacıların ağzından eczacıların sorunlarını dinlemek için gerekenleri yapacaklarını ifade eden Tamer, çözüme hep birlikte ulaşılacağını umduğunu sözlerine ekledi.
- KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Eczacılar Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.