AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Akış, yaptığı konuşmada, öncelikli hedeflerinin Konya-Beyşehir bölünmüş yolu ve Konya- Antalya (Gembos) yolunu tamamlamak olduğunu söyledi.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini belirten Akış, üniversite oluşumuna doğru emin adımlarla ilerlediklerini ve üniversitenin isminin mutlaka Eşrefoğlu Ali Akkanat Üniversitesi olmasını istediklerini dile getirdi.
Yeni hastane konusunda da açıklamalarda bulunan Akış, hastane projesinin TOKİ'ye Sağlık Bakanlığı tarafından verildiğini ve kısa süre içinde çalışmaların başlayacağını ifade etti.
Muhabir: Adem Mızrak/ Ayşe Şensoy
Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Konya Milletvekili Akış, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.