AK Parti'li İçten Adana'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li İçten Adana'da

AK Parti\'li İçten Adana\'da

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, "Gönül Köprüsünün kurulduğu bugünlerde birbirimizi daha iyi anlamamız, tanımamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

25.03.2013 17:34

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, "Gönül Köprüsünün kurulduğu bugünlerde birbirimizi daha iyi anlamamız, tanımamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti.

iki gündür Adana'da bulunduğunu belirten İçten, vatandaşların Başkan Çelikcan'ın hizmetlerinden çok memnun olduğunu söyledi.

Adana ve Yüreğirli vatandaşları Diyarbakır'a davet eden İçten 'Gönül Köprüsünün kurulduğu bugünlerde birbirimizi daha iyi anlamamız, tanımamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Tüm Türkiye'de AK Partili belediyeler çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Bizim vatandaşlarımızın da yoğun olarak yaşadığı Yüreğir de sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri sergileniyor. Sayın Başkanımız Kültür Evleri, Taziye Evleri yaparak hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyor. Yapılan bütün çalışmalardan vatandaşlarımız çok memnun. Ben de kendisi ile tanışmak ve teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettim. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın da Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı ziyaret etti. Yüreğir Belediyesi'nin yaptığı bütün çalışmalardan çok memnun olduklarını söyleyen Küçükaydın, "Başkanımız eskiden bu yana gösterişten uzak başarılı çalışmalarını devam ettiriyor. Karayollarından bu yana abi kardeş ilişkilerimiz sürüyor.

Karayollarında iken kendisinin bölgemize çok faydası olmuştur. Şimdi ise başarılı bir belediyecilik yapıyor" ifadesini kullandı.

(ADN-

25.03.2013 17: 14: 12

TSI

NNNN - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li İçten Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement