AK Parti'liler Havza'da İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'liler Havza'da İftarda Buluştu

AK Parti\'liler Havza\'da İftarda Buluştu

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Havza ilçesinde partisinin iftar programında konuştu.

28.07.2013 22:59

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Havza ilçesinde partisinin iftar programında konuştu. Başkan Köktaş, "Biz gücümüzü milletten, sandıktan alıyoruz. Sandık ne derse bundan sonra bu ülkede o olacaktır. Yeter ki sandığın hak ve hukukuna hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

AK Parti Havza İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği iftar programı, yaklaşık 4 bin kişinin katılımı ile Kavser Parkı'nda büyük bir coşku ile düzenlendi.

İftar programına; AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti 23. dönem Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, köy ve mahalle muhtarları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe kurucuları, mahalle yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri, sandık yönetim kurulu üyeleri, sandık kurulu başkanları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar programı öncesi Başkan Fuat Köktaş, masaları tek tek dolaşarak ilçe halkını selamladı ve Ramazan aylarını tebrik etti. Başkan Köktaş yaptığı konuşmada, "Biz gücümüzü milletten, sandıktan alıyoruz. Sandık ne derse bundan sonra bu ülkede o olacaktır. Yeter ki sandığın hak ve hukukuna hep birlikte sahip çıkalım. Sandıkta milletimiz kimi ödüllendirecekse ödüllendirir, kimi cezalandıracaksa da cezalandırır. Sandığa karşı hepimizin boynu kıldan ince olmalıdır. Ama sandıkta başaramayanlar, sandıkta güç bulamayanlar, milletle yan yana, omuz omuza yürümeyenler ve yürüyemeyenler, milletin dertleriyle dertlenmeyenler, milletin değerlerinden onur ve gurur duymayanlar daha öncelerde olduğu gibi yine yeni yeni senaryolarla Türkiye gündemine gelmeye çalışıyorlar. Onlar Türkiye'nin güçlü olmasından rahatsız olanlar, fakat milletimiz onların kim olduğunu çok iyi biliyor, oyuna gelmiyorlar. Milletimiz onların oyununu her zaman bozuyor. Bizim içimizdeki sevgiyi, birlik ve beraberlik duygusunu milletimiz biliyor. Hizmet aşkımızı onlar biliyor. Sevgilerimizi ne kadar çok paylaşırsak, o kadar çok kardeşliğimiz güçlenir" dedi.

Başkan Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti olarak, kurulduğumuz günden beri teşekkür borcumuz olan ve devamlı önünde eğilmek durumunda olduğumuz, saygı duymak durumunda olduğumuz milletimiz var. Çünkü kurulduğumuz günden bugüne kadar milletimiz bizi asla yalnız bırakmadı. O zor günlerde alıp bizi başının tacı etti. Genel başkanımıza 'milletvekili olamazsın' denildiği günlerde, 'muhtar bile olamazsın' denildiği günlerden aldı çıkardı, başbakan yaptı. Bu partinin kurucularından cumhurbaşkanı yaptı. Recep Tayyip Erdoğan, 'AK Parti'yi sermayeye güvenerek kurmadık, medyaya güvenerek kurmadık, belirli güç odaklarına güvenerek kurmadık, büyük milletimize güvenerek bu partiyi kurduk' dedi. Milletimizden aldığımız bu büyük güç ile milletimiz için bu yolda yürümeye devam edeceğiz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'liler Havza'da İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement