AK Parti'liler HÜDA PAR'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'liler HÜDA PAR'ı Ziyaret Etti

AK Parti\'liler HÜDA PAR\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Batman Milletvekilleri Adayları HÜDA PAR'ı ziyaret etti.

23.10.2015 07:43

AK Partililer HÜDA PAR'daydı

AK Parti Batman Milletvekili adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaettin Uçar ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti heyeti, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru tarafından karşılandı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarete HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatından yetkililer katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Batman Milletvekili adayı Ziver Özdemir, "AK Parti olarak seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle davetimizi kabul eden HÜDA PAR'a teşekkür ediyoruz. Siyasi partilerin karşılıklı ziyaretlerinin olmasını temenni ediyoruz. Ama maalesef bölgemizde bu tür ziyaretlerle her zaman karşılaşamıyoruz. Bizler de bu süreci daha iyi değerlendirmek adına, seçim kampanyasını yürütüyoruz." dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, AK Parti heyetine seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti'liler HÜDA PAR'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement