AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi."Manisa, Büyükşehir Belediyesi Olarak, Ege'nin de Geleceği... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi."Manisa, Büyükşehir Belediyesi Olarak, Ege'nin de Geleceği...

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla Ege'nin gelecek umudu olduğunu ifade etti.

02.02.2013 17:59

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla Ege'nin gelecek umudu olduğunu ifade etti.

Tanrıverdi, partisinin Saruhanlı İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, yapılan yasal düzenlemeyle Manisa'nın il sınırları itibariyle büyükşehir belediyesi statüsü kazandığını hatırlattı.

Bu sayede, belediye hizmetlerinin bundan böyle il sınırlarına kadar ulaşacağını ifade eden Tanrıverdi, şunları söyledi:

"AK Parti'li belediye başkanlarımız halkın gönlünü almayı becerebildi. Bundan böyle ilçelerimize daha büyük hizmetler gelecek. Çünkü büyükşehir imkanları daha fazla, su ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinin tümünü Büyükşehir belediyesi yapacak. Bütün amacımız halkımıza hizmet etmektir. Biz millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik.

Manisa, büyükşehir belediyesi olarak, Ege'nin de geleceği olmuştur. Manisa tarih, kültür ve medeniyet kentidir. Manisa aynı zamanda sanayi ve tarım kentidir. Manisa ihracatı ve ekonomisi bakımından Türkiye'de sayılı önde gelen iller arasındadır. İhracat bakımından 7. sıradadır, ihracatını artıran iller arasında her defasında yerini alır. Nüfus bakımından Manisa Türkiye'de 14. büyük ilimizdir. Bu değerleriyle Manisa Ege'nin geleceğidir. Manisa Türkiye için örnek bir il olacaktır."

Tanrıverdi, Saruhanlı'daki programının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Manisa'daki bazı belediyelerin ihtiyacının karşılanması için gönderilen 9 adet çöp toplama aracının teslim törenlerine katıldı.

Manisa merkeze bağlı Çobanisa beldesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de 2 bin 950 belediye bulunduğunu ve bunlardan 322'si için çöp toplama aracı satın alındığını belirten Tanrıverdi, "Girişimlerimiz sonucu Manisa'mıza da yaklaşık 1 milyon lira tutarında 9 çöp toplama aracı getirttik. Bu araçlar, Aşağı Çobanisa, Borlu, Sancaklı Bozköy, Güneşli, Halitpaşa, Süleymanlı, Taytan, Yeşilyurt belde belediyelerimiz ve Ahmetli ilçe belediyemize verildi. Şehrimizin temiz olması, insanımızın sağlıklı yaşamını temin etmektir" dedi.

Muhabir: Muammer Kökcüoğlu - Turgay Duyar

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi.'Manisa, Büyükşehir Belediyesi Olarak, Ege'nin de Geleceği... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement