AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Harran Adalet ve Hukuk Derneği (HADER) ve Tabipler Odasını ziyaret etti.
AK Parti'den yapılan açıklamaya göre Kaçar, beraberinde İl Başkanı Eğilmez'in yanı sıra bazı üyelerle ilk olarak HADER'i ziyaret etti. Daha sonra Tabipler Odasına geçen Kaçar ve beraberindekiler burada yeni anayasa çalışmaları ve gündemdeki konularla ilgili görüş alış verişinde bulundu.
Milletvekili Mahmut Kaçar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, TBMM'nin gündeminde anayasa değişikliğinin olduğunu hatırlatarak, "İlk kez tarihte sivil bir anayasa hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu anlamda her kesimden destek ve katkı bekliyoruz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Eğilmez de çalışmalarını sürdürürken sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların görüşlerine önem verdiklerini dile getirdi.
- ŞANLIURFA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Milletvekili Kaçar'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.