AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Kızılören ilçe meydanında yüzlerce vatandaşla iftar yaptı.
Kızılören Müftülüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında konuşan Ürün, toplu yemeklerde bir araya gelme geleneğinin Anadolu'ya has olduğunu ifade etti.
Ramazan ayında, aynı sofra başında toplumun her kesiminin bir araya geldiğini anımsatan Ürün, Kadir Gecesi'nde, böyle bir etkinlikte, yüzlerce Kızılörenli ile bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu kaydetti.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun da katıldığı iftar programında, Kızılören Kaymakamı Nazlı Demir, Dinar Kaymakamı Avni Kula, Kızılören Belediye Başkanı Ahmet Pekşen, AK Parti Kızılören İlçe Başkanı Cafer Şimşek ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeğinin ardından Ürün ve Balkanlıoğlu ilçede bir kıraathaneyi de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. - Afyon
Son Dakika › Yerel › AK Parti Milletvekili Ürün, Kızılören'de Vatandaşlarla İftar Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?