AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç: "Dev Yatırımlar Yaptık" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç: "Dev Yatırımlar Yaptık"

AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç: "Dev Yatırımlar Yaptık"

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, Amasra esnafı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

22.10.2015 16:47

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, Amasra esnafı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Özdilkural ve Amasra esnaflarının katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Tunç, 1 Kasım seçimlerinin ülke için önemli bir dönem noktası olduğunu belirterek, "Türkiye bu seçimlerle ya tek başına iktidarı yakalayacak ve istikrara yeniden kavuşacak, ya da koalisyon tartışmalarına, belirsizliğin hakim olduğu günlere geri dönecek, o nedenle 1 Kasım'da milletimiz kaosa hayır, istikrara evet diyecek" dedi.

"KOALİSYONA YANAŞMADILAR"

Ülkenin tek başına iktidarlar döneminde kalkındığını kaydeden Milletvekili Tunç, "Menderes dönemi, Adalet Partisi'nin tek başına iktidar olduğu dönem, Özal Dönemi ve AK Parti dönemi tek başına iktidarla büyük atılımların sağlandığı yıllar olmuştur. Koalisyonlar ise ülkemize zaman kaybettirmiştir. Ekonomik krizlerin ve siyasi krizlerin çıktığı dönemler olmuştur. tek başına iktidarlarda elde edilen kazanımlar koalisyonlarla heba edildi. 2002 yılından buyana tek başına iktidarın avantajı ile ülkemiz 13 yılda hayal dahi edilemeyen gelişme ve ilerleme sağlamıştır. Şimdi 1 Kasım'da yapacağımız seçimle, ya tek başına iktidar diyecek ve istikrarla ülkemiz büyük hedeflere doğru yeniden yol alacak, ya da koalisyon günlerine geri döneceğiz, milletimiz geri dönmek istemeyecektir, 1 Kasım yeniden taze bir başlangıç yapmanın adı olacaktır" diye konuştu.

"SEÇİMLER CEVAP NİTELİĞİNDE OLACAK"

7 Haziran'da yapılan genel seçimlerin ardından puslu havayı fırsat bilen terör örgütlerinin de harekete geçtiğini belirten Milletvekili Tunç, "Çözüm sürecini ülkemizi terörden kurtarmak için başlattık. Kürt kökenli vatandaşlarımızın demokratik hakları ile ilgili tüm değişiklikler yapıldı. Güneydoğu illerine çok büyük yatırımlar yapıldı ve Kürt sorunu diye bir sorun ortada kalmamışken, terörü yeniden başlatan terör örgütüne karşı yürütülen başarılı operasyonlar sayesinde 4 binden fazla terörist öldürüldü. Terörün beli kırıldı. İnşallah başı da ezilecek. Ülkemizi terörden arındırıncaya kadar bu kararlı mücadelemiz devam edecek. 1 kasım seçimleri sırtını terör örgütüne dayayanlara da çok önemli bir cevap olacak" şeklinde konuştu.

"KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM"

Milletvekili Yılmaz Tunç konuşmasında ayrıca AK Parti'nin istikrarı sayesinde Amasra'ya dev yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, Amasra tüneli, yolcu limanı, adalet sarayı, yeni okullar, kapalı spor salonu, futbol sahası, öğretmenevi, tarihi eserlerin, müzenin, tarihi köprülerin onarımı, cadde düzenlemeleri başta olmak üzere çok sayıda eser kazandırdıklarını, Kaleşah yolu genişletme çalışmalarına devam ettiklerini, Amasra derin deniz deşarjının yapımına başladıklarını söyledi. Tüm bunları AK Parti'nin tek başına iktidarıyla elde edilen istikrar sayesinde gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, "1 kasım'da kaldığımız yerden devam edelim. 2 milletvekili ile Bartın'dan istikrara tam destek verelim" ifadesini kullandı.

Seçim vaatleriyle ilgili de konuşan Tunç, AK Parti'nin seçim beyannamesinde asgari ücretin 1300 liraya çıkarılması, gençlere iş kurmaları için 40 bin lira hibe, çiftçimize 30 bin lira hibe verilmesi, ilk kez işe giren gencimizin bir yıllık maaşının devlet tarafından karşılanması, aralarında Bartın'ın da bulunduğu 51 ilde sigorta teşviğinin 10 işçiden az işçi çalıştıran işyerlerine de uygulanması, çok sayıda işçi çalıştıran işverenlere devlet tarafından anahtar teslim fabrika yapılması, yeni ticarete atılan gençlerimizden 3 yıl gelir vergisi alınmaması, yem ve gübreden KDV'nin kaldırılması gibi gençlere, esnafa, sanayiciye ve çiftçiye yönelik istihdam ve üretimi artıran önemli müjdelerin yer aldığını aktardı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç: 'Dev Yatırımlar Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement