AK Parti'nin Salihli'deki Belde Kongreleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Salihli'deki Belde Kongreleri Tamamlandı

AK Parti'nin, Salihli ilçesine bağlı Durasıllı, Sart ve Yılmaz beldelerindeki kongrelerini tamamlandı.

12.12.2011 17:20

AK Parti'nin, Salihli ilçesine bağlı Durasıllı, Sart ve Yılmaz beldelerindeki kongrelerini tamamlandı.

AK Parti Durasıllı Belde Teşkilatının belediye düğün salonunda yapılan kongrede, tek liste ile seçime gidildi. Yapılan oylamada, Halil Tuncer belde başkanı oldu. Tuncer'in başkanlığındaki Yönetim Kurulunda ise Hüsna Çetin, Hatice Uygun, Aysun Uyan, Mehmet Kıvrak, Özcan Kurt, Gürsel Peker, Mustafa Bayındır, Mehmet Özcan ve Hayri Turan yer aldı.

Sart beldesinde de tek listeyle gidilen seçimde, AK Parti Sart Belde Başkanlığına İsmail Mamak seçildi.

Mamak, yaptığı konuşmada, verilen desteğe teşekkür ederek, en iyi hizmeti yapmaya çalışacağını söyledi.

Mamak'ın başkanlığındaki Yönetim Kurulu ise Mehmet Özkan, Muharrem Ünlü, Nevzat Erdoğan, Muharrem Yavuz, Ömer Dinçer, Üzeyir Filiz, Mustafa Dursun, Zekeriya Okter, Kadir Bozkaya, Muzaffer Şerif Aksoy, Mehmet Eryol, Ferhat Serin, Mehmet Ali Ayyıldız ve Mustafa Evder'den oluştu.

AK Parti Yılmaz Belde Teşkilatının kongresinde ise belde başkanlığına Kazım Önsöz getirildi.

Önsöz, seçim sonrasında yaptığı konuşmada, partisinin genç bir yönetim kadrosuna sahip olduğunu belirterek, kendilerinin de yeni yönetim ve heyecanla AK Parti'nin hizmet çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını belirtti.

Önsöz başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulunda ise İbrahim Kınık, Rafet Ergan, Muharrem Arı, Ahmet Bulut, Hüseyin Taylan, Hamit Ünsal, Yaşar Erdoğan, Mehmet Tezcan, Hüseyin Zurnacı, Mehmet Emin Yüksel, Kenan Demir, Ali Cengiz, Mehmet Olca, Muammer Sümer görev aldı.

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, katıldığı kongrelerde yaptığı konuşmada, yeni seçilen yönetim kurullarına büyük görev düştüğünü dile getirdi. Amaçlarının millete hizmet olduğunu ifade eden Tuğrul, bu kapsamda herkesin çok çalışması gerektiğini kaydetti.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Salihli'deki Belde Kongreleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement