AK Parti Teşkilatı Lapseki'de Vatandaşla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatı Lapseki'de Vatandaşla Buluştu

AK Parti Teşkilatı Lapseki\'de Vatandaşla Buluştu

AK Parti Çanakkale milletvekillerinden Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Lapseki'de vatandaşlarla bir araya geldi.

25.04.2013 15:56  Güncelleme: 16:02

AK Parti Çanakkale milletvekillerinden Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Lapseki ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Devlet Hastanesi'ndeki hastaları da ziyaret eden milletvekilleri moral aşılamaya çalıştı. Umurbey beldesinde düzenlen köy hayrında buluşan parti teşkilatını CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Vedat Özkan memnuniyetle karşıladı. Siyasetten uzak bir gün geçiren milletvekilleri köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hal hatır sordu.

Belediye Başkanı Ahmet Vedat Özkan, AK Partili dostlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Umurbey beldesinin Lapseki ilçesine on beş kilometre uzakta olduğunu hatırlatan Özkan, "AK Parti camiasında yıllardan beri görüştüğümüz dostlarımız var, siyaset ayrı, dostluk apayrı bir şey" dedi.

Köy hayrında verilen ikramın ardından vatandaşlarla vedalaşan milletvekilleri, "Ankara'da siyasetin yorgunluğundan sonra tanıdığımız simalarla, sevdiğimiz hemşerilerimizle bir araya geldik. Onları dinledik, dertlerini anlamaya çalıştık. Bizler için de güzel bir gün oldu" diye konuştu.

(MŞ)

25.04.2013 15: 43: 07

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatı Lapseki'de Vatandaşla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement