AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, il ve ilçe teşkilatları olarak cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirterek 12'inci cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olacağını söyledi.

05.08.2014 19:38

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, il ve ilçe teşkilatları olarak cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirterek 12'inci cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olacağını söyledi.

Yıldırım, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Ağustos Ayı Uşak İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, yeni Türkiye ideali için 10 Ağustos'un önemli olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle göreve gelerek ülkede yeni bir çığır açacağını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Yeni Türkiye, dünyaya söz söyleyen, dünya ölçeğinde hareket eden bir Türkiye'dir. Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiye'dir. Bizler AK Parti Uşak İl ve ilçe teşkilatları olarak seçimlere hazırız ve 12'inci cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan olacağını çok iyi biliyoruz. Buradan iddia ediyorum ki, Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu süresinde bir gün herkes AK Partili olacaktır."

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, 10 Ağustos'ta partililerin sandıklara sahip çıkmasını istedi.

Seçimde Erdoğan'a en büyük desteği verip başarılı bir sonuçla çıkacaklarını kaydeden Cahan, "Allah bir daha bu ülkeye İstiklal Marşı yazdırmasın" diyen ve bu vatanı canı gönülden seven Mehmet Akif Ersoy'un eserini bilmeyen bir adayın cumhurbaşkanı olmasını içimize sindiremeyiz. Halkın en önemli değerlerinden biri olan İstiklal Marşı'nı bilmeyen bir adaya, feraseti yüksek olan milletimiz oy vermez" diye konuştu.

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar da, 10 Ağustos'ta Türkiye'nin yeni bir yükselme dönemine gireceğini aktardı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement