AK Partili Adayın Seçim Aracında Görülen Para Kasasına Tepki - Son Dakika
Yerel

AK Partili Adayın Seçim Aracında Görülen Para Kasasına Tepki

AK Partili Adayın Seçim Aracında Görülen Para Kasasına Tepki

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Özdemir, partisinin Manavgat adayı Recep Barut'un aracında para kasası olduğunu gösteren fotoğrafa tepki gösterdi.

22.03.2014 17:11  Güncelleme: 17:24

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, partisinin Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un seçim çalışmalarında kullanılan araçta para kasası olduğunu gösteren fotoğrafa tepki göstererek, "Bahsi geçen araç sahibi, partimizin gönüllüsü olan bir esnaf kardeşimizdir. Kendine ait minibüsüyle dükkanını taşırken çekilmiş bir fotoğraftan çıkarılmaya çalışılan haber, bir karalama ve iftira çabasından ibarettir" dedi.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, bazı sosyal paylaşım siteleri ve gazetelerde, AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un seçim çalışmalarında kullanılan aracın içinde para kasası olduğunu gösteren bir fotoğrafa yer verilerek, haberler yapıldığına dikkati çekti.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunan Özdemir, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Bahsi geçen araç sahibi, partimizin gönüllüsü olan bir esnaf kardeşimizdir. Kendine ait minibüsüyle dükkanını taşırken çekilmiş bir fotoğraftan çıkarılmaya çalışılan haber, bir karalama ve iftira çabasından ibarettir. Ne kasa ne araç partimize ait değildir. Minibüsün içerisinde sadece kasa değil, pazarlarda satışa sunduğu malları da mevcuttur. Adayımızın açıklanmasından itibaren hem büyükşehirde hem Manavgat'ta oluşan teveccüh sonrası acziyetinin farkında olan kişiler, maalesef yine çirkin siyasetlerini basın yoluyla sürdürmeye devam ediyorlar. Bu tarzın bir dönemin bitişi, eser siyasetinin başlangıcı olması düşüncesiyle halkımıza saygılarımızla bildiririz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Partili Adayın Seçim Aracında Görülen Para Kasasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement