AK Partili Gençler, STK'larla 28 Şubat Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Partili Gençler, STK'larla 28 Şubat Etkinliği Düzenledi

AK Partili Gençler, STK\'larla 28 Şubat Etkinliği Düzenledi

AK Parti Batman İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte, 28 Şubat sürecinde yaşananlar ile ilgili bir etkinlik düzenlendi.

29.02.2016 07:55

AK Partili Gençler, STK'larla bir araya geldi

AK Parti Batman İl Başkanlığı Gençlik Kolları 28 Şubat tanıklarını ve mağdurlarını genç sivil toplum örgütleriyle buluşturarak 28 Şubatta yaşananları konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Gençlik Kolları , Genç Müsiad, Genç Birlik Vakfı , Akil Gençler, Türkiye Gençlik Konseyi, Genç İHH, Tugva, Öz Büro İş Sendikası, Gençlik Platformu, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu gibi kamuoyunda sivil toplumda önemli çalışma yapan örgütlenmeler fikirlerini paylaştı.

Dönemin Tanıkları olarak ; Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Davut Okçu, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Ak Parti Batman İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Tileği o dönemde yanşanan olayları STK larla paylaştılar.

"HALKIN SEÇTİĞİ HÜKÜMETİ DÜŞÜREMEYECEKLER"

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emrullah Bardakçı; 28 Şubatta Halkın oylarıyla seçilen hükümeti düşürmeye çalışan zihniyetin siyasal, toplumsal, ekonomik, psikolojik travma ve tahribatlar doğurduğunu aynı odakların bu günde farklı şekillerde tezahür etmeye çalıştığını ancak halka rağmen hiç bir oluşum ve paralel yapının başarılı olamayacağını ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Partili Gençler, STK'larla 28 Şubat Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement