AK Partili Kadınlardan Sur'dan Göç Eden Ailelere Yardım Kampanyası - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Partili Kadınlardan Sur'dan Göç Eden Ailelere Yardım Kampanyası

AK Partili Kadınlardan Sur\'dan Göç Eden Ailelere Yardım Kampanyası
25.01.2016 18:21

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları üyeleri, Sur ilçesinde çıkan olayların ardından göç eden ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, AKP Diyarbakır İl Kadın Kolları olarak Diyarbakır'da son dönemde yaşanan olaylardan çok büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Evsen, "Arkadaşlarla bir istişarede bulunduk. Sur'da birçok aile mağdur durumda. Özellikle çatışmaların sürdüğü 6 mahallemizde bulunan aileler çok büyük sıkıntılar içerisindeler. Bizde elimizden geldiği ölçüde bir kampanya başlatalım dedik ve bir proje hazırladık. Projemizin ismi de Soğuk bir kış gününde sıcak bir dokunuş. Bu projeyle kolları sıvadık ve sahaya çıktık. Bunun için alt yapı oluşturduk. Öncelikle kaymakamlıklara başvurduk. Orada isimleri adresleri belli olan Sur mağduru ailelerin isim listesini tespit ettik ve aldık. Bir evde kaç kişi yaşıyor, ihtiyaçları neler bu ihtiyaçlar talepler doğrultusunda biz çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şimdiye kadar 100'e yakın aileye ulaştık. Çalışmalarımız hala devam etmekte mümkün mertebe tüm ailelere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Partili Kadınlardan Sur'dan Göç Eden Ailelere Yardım Kampanyası - Son Dakika


Advertisement