Ak Partili Kahraman Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kahraman Çanakkale Şehitlerini Andı

Ak Partili Kahraman Çanakkale Şehitlerini Andı

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, 18 Mart Şehitler Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yüzüncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, " Çanakkale zaferi vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin tek vücut olarak neleri feda ettiğinin ve başardığının en büyük kanıtıdır" dedi.

18.03.2015 15:01

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, 18 Mart Şehitler Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yüzüncü yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, " Çanakkale zaferi vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin tek vücut olarak neleri feda ettiğinin ve başardığının en büyük kanıtıdır" dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, Çanakkale Zaferi'nin yüzüncü yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 100 yıl önce kazanılan zaferin önemine dikkat çeken Kahraman, Çanakkale savaşı'nın Türk Milletinin kaderini değiştirdiğini söyledi. Kahraman, "Çanakkale zaferi vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin tek vücut olarak neleri feda ettiğinin ve başardığının en büyük kanıtıdır. Çanakkale ruhu göstermiştir ki vatan sevgisi, millet olma gücümüz en büyük zenginliğimizdir. Vatanseverlik ve fedakarlık faziletlerinin sergilendiği bu destan, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Bu zafer, aziz milletimizin tarihin hiçbir döneminde esareti asla kabul etmediğini, şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bayrak sevgisinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kanıtladığı bir destandır. Bugün de, milletçe aynı ruhu yaşattığımız müddetçe ulaşamayacağımız hiçbir hedef, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır. Bu duygularla, başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere,aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kahraman Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement