Ak Partililer Bayramlaşma Turunda - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Bayramlaşma Turunda

Ak Partililer Bayramlaşma Turunda

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Dr.

19.10.2013 13:05

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın ve Büyükşehir Başkan Danışmanı Abdullah Erol birlikte bayramlaşma turuna çıktılar.

Heyet ilk olarak Serdar Mahallesi Köprübaşı Caminde vatandaşlarla bir araya gelip bayramlaşarak sohbet ettiler. Daha sonra Serdar Mahallesinde esnaf ve kahvehanelerde vatandaşlarla bayramlaşan heyet Selanik Roman Kültür Derneği'ne geçerek burada vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet ettiler.

Başkan Doğan ve beraberindekiler buradan Yenimahalle Hülya Sokak ve Kireçocakları'ndaki Roman Alevi Derneği'ne geçip burada da vatandaşlarla bayramlaşıp çay içip sohbet ettiler.

Başkan Doğan ziyaretlerde yaptığı açıklamada, "Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz, Biz kentimizin tüm güzelliklerini vatandaşlarımız hizmetine sunmak için kimseyi ayırt etmeden, herkese eşit bir şekilde hizmetimize devam ediyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Beraber olduğumuz sürece, birbirimizi anladığımız, tanıdığımız ve değerlerimize saygı duyduğumuz sürece mutluluğumuz huzurumuz devam edecek. Biz biriz, beraberiz" diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise, "Recep Tayyip Erdoğan başbakan olduğundan beri Romanlar birinci sınıf insan muamelesi görüyor. Bu ülkede kim yaşıyor ve ben bu topraklara aitim diyorsa o bizim başımızın tacıdır. Hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet üretiyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Bayramlaşma Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement