Akaydın'dan Antalyaspor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Yerel

Akaydın'dan Antalyaspor'a Moral Yemeği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Akaydın, Antalyasporlu futbolculara ve yöneticilere ligin ikinci yarısı öncesi moral yemeği verdi.

02.01.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Akaydın, Antalyasporlu futbolculara ve yöneticilere ligin ikinci yarısı öncesi moral yemeği verdi.

Mustafa Akaydın'ın Antalyasporlu futbolculara ve yöneticilere verdiği yemeğe, Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor A.Ş, Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Derneği yöneticileri, Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ile futbolcular katıldı.

Akaydın, Antalyaspor camiasının yeni yılını kutlayarak, Antalyaspor ile her zaman gurur duyduklarını söyledi. Antalyaspor'un oynadığı güzel futbolla ligde hak ettiği yerde bulunmadığını belirten Akaydın, "Top yuvarlaktır ve talihsizlikler olabiliyor. Ancak oynanan futbolun kalitesi çok güzel. Defansımıza özellikle teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en başarılı defanslarından biri. Antalya olarak, belediye olarak arkanızdayız. Sizlere elimizden gelen desteği esirgemeyeceğimden emin olabilirsiniz" dedi.

Akaydın, 2004 yılında çıkan bir yasa ile belediyelerin profesyonel takımlara sponsor olamadığını hatırlatarak, "Bu konuda üzüntülüyüm. Ancak bunun dışında çeşitli kaynaklardan Antalyaspor'a yardımcı olmak istedik. Reklam geliri yaratmak için köprülü kavşakların reklam alanlarını verelim dedik. Ancak soruşturma geçirdik. Savcılıkta ifade bile verdim. Böyle bir engelle karşılaştık maalesef- dedi.

Daha büyük üzüntüyü Duacı'da Antalyaspor-a tesis yapılmak üzere belediyeye tahsis edilen alanın elinden alınmasıyla yaşadığını kaydeden Akaydın, Duacı'da 250 dekarlık alanda Antalyaspor'a bir antrenman, sosyal tesis alanı ve konuk evi yaratmak için proje geliştirdiklerini ve ihale ettiklerini anlattı. Akaydın,

"Maalesef Milli Emlak'tan bir yazı geldi ve bu alanın 2B ve orman arazisi olduğu gerekçesiyle tahsisini veremeyeceklerini bildirdiler. Eskiden neden geçici tahsisi vermişler tabii bilemiyorum. Umarım işin içinde siyaset yoktur. Böyle bir engelleme olmasaydı Antalyaspor şu anda çok hak ettiği ve geç kaldığı bir tesise kavuşmuş olacaktı" diye konuştu.

Antalyaspor'un her türlü siyasi düşüncenin üzerinde olduğuna inandığını vurgulayan Akaydın, kalben Antalyaspor ile beraber olduklarını, kırmızı-beyazlı takımın başarılarını alkışlamaya devam edeceklerini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu ise Başkan Akaydın'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Akıncıoğlu, şunları ifade etti:

"Çok arzulu olarak bizi maddi ve manevi desteklemek istiyorsunuz. Ancak bazı yasal engeller buna mani oluyor. Son günlerdeki ulaşımla ilgili sıkıntımızı da çözdünüz. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Duacı'daki araziyle ilgili camia olarak büyük üzüntülüyüz. Çünkü olmazsa olmazlarımızın başında geliyor. Altyapımızın güzel bir mekana kavuşması Antalyaspor'un geleceği için vazgeçilmezdir. Bu araziyle ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Bu alanı kısa zamanda bizim gayemize uygun şekilde tahsisini almak istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarım geçen yıl öz verili bir çaba gösterdiler. Ancak arzu ettiğimiz yere ulaşamadık. Bu ümidimizi kırmadı. Tüm arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Daha iyi neticeler alıp yüzümüzü güldürecekler."

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akaydın'dan Antalyaspor'a Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement