Akaydın, Toroslar'da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akaydın, Toroslar'da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

01.02.2013 15:59

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Toroslar'da vatandaşların sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Toroslar'da vatandaşların sorunlarını dinledi.

İbradı ilçesinde mahalle ve köyleri ziyaret eden Akaydın, Ürünlü köyünde köy muhtarı Zeki Alper'den sorunları hakkında bilgi aldı.

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili görüşlerini aktaran Akaydın, yeni yasa ile 640 kilometrelik bir şeride ve iç kesimlerine hizmet götürmeye çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra Ormana beldesine giden Akaydın, burada koruma altına alınan tarihi Mehmet Yücel Kültür Evi'ni ziyaret etti. Akaydın, Ormana Belediye Başkanı Mehmet Ayhan Keskin'e Kültür Evi'ne konulmak üzere Atatürk portresi hediye etti.

İbradı'ya bağlı Maşat ve Çukurviran mahallelerini de gezen Akaydın, Maşat'ta 87 yaşındaki Zehra Ülker'in evine konuk oldu. Ülker'le çay içip sohbet eden Akaydın, buradan Başlar köyüne gitti. Mustafa Akaydın, Başlar İlköğretim Okulu sınıflarına soba, spor malzemeleri ve satranç takımları hediye etti.

Muhabir: Yunus İçen

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akaydın, Toroslar'da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika


Advertisement