Akdeniz'de 66 Bin Ton Asfalt Kaplama ve Yama Yaptı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'de 66 Bin Ton Asfalt Kaplama ve Yama Yaptı

Akdeniz\'de 66 Bin Ton Asfalt Kaplama ve Yama Yaptı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, çalışmalar kapsamında 2015 yılı içerisinde merkez ve çevre mahallelerde 66 bin ton asfalt kaplama ve yama yaptı.

06.10.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, çalışmalar kapsamında 2015 yılı içerisinde merkez ve çevre mahallelerde 66 bin ton asfalt kaplama ve yama yaptı.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bahar ve yaz aylarında hızlandırdığı asfalt kaplama ve yama çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Merkez ve çevre mahallelerde farklı ekipler halinde asfalt kaplama ve yama programını uygulanırken, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2015 yılı içerisinde 66 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Bu yıl için asfalt kaplama programını büyük ölçüde tamamlayan ekipler, Yenitaşkent ve Hal Mahallelerinde asfalt çalışmalarının ardından Özgürlük Mahallesi'ne geçtiler. Halen Özgürlük Mahallesindeki kaplama ve yama çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, buradaki programın bitmesinin ardından Karaduvar, Şevket Sümer, Güneş ve Hal Mahallelerinde asfalt serimi programına başlayacaklar.

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Akdeniz Belediyesi Teknik Hizmetlerden Sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara, yürütülen çalışmaların halkın ve mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda ilerlediğini kaydetti. Periyodik olarak muhtarlarla yapılan toplantıların ve teknik personelin yerinde yaptıkları tespitlerin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Baykara, "Yaklaşık 30 bin hektarlık bir yüzölçümüne sahip olan ilçemizde halkımız ve muhtarlarımızla sağladığımız bu işbirliği ve koordinasyon sayesinde, programımızı mahallelerin ihtiyaç ve aciliyet durumlarına göre belirliyoruz. Kış koşulları kendini göstermeden, belirlenen bu acil noktaların çözümü için asfalt ekiplerimiz büyük bir gayret içerisindeler. Akdeniz ilçemizde, daha önce söz verdiğimiz gibi asfaltsız tek bir sokak kalmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'de 66 Bin Ton Asfalt Kaplama ve Yama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement