Akhisarlı Jimnastikci Dünya Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Akhisarlı Jimnastikci Dünya Şampiyonu Oldu

Akhisarlı Jimnastikci Dünya Şampiyonu Oldu

21-25 Mart Tarihleri arasında Fransa Jimnastik Federasyonu'nun organize ettiği ve Aix Les Şehrinde yapılan Uluslararası Ague World Cop Aerobic And Open 12-14 Yaş Yarışması'nda, Çiftler Kategorisi'nde Manisa Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu öğrencisi...

16.04.2013 12:43

21-25 Mart Tarihleri arasında Fransa Jimnastik Federasyonu'nun organize ettiği ve Aix Les Şehrinde yapılan Uluslararası Ague World Cop Aerobic And Open 12-14 Yaş Yarışması'nda, Çiftler Kategorisi'nde Manisa Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu öğrencisi Mehmet Ercoş, Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu öğrencisi Ayşe Begüm Onbaşı ile birlikte çiftlerde dünya birinci olurken, 3'lü trioda 4.'cü oldu.

Uluslararası Ague World Cop Aerobic And Open 12-14 yaş grubunda dünya birincisi olan Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu öğrencisi Ayşe Begüm Onbaşı Fransa'dan dönüşünde, okulu ve babası Serkan ve annesi Seçil Onbaşı'yı sevince boğdu.

Uluslararası Ague World Cop Aerobic And Open 12-14 yaş yarışmalarında dünya birincisi olan Akhisarlı Ayşe Begüm Onbaşı;" 5 yaşımda ailemin de istediği Aerobic çalışmalarıma Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) başladım. Çalışmalarıma Manisa CBÜ Kültür ve Spor kulübünde Aerobic Jimnastik Branşında 6 yıldır devam ediyorum. Giydiğim Ay Yıldızlı Milli formayla temsil etmekten barağımızı göndere çıkarmaktan büyük mutluluk duydum bundan sonrada bu başarımı devam ettirmek istiyorum. Bana destek veren başta hocam ve emekleri geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Başarılı Aerobic sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı; Fransa'dan döndükten sonra İlçe milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Çakmak, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı ve Kaymakam Kamil Köten'i makamlarında ziyaret etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisarlı Jimnastikci Dünya Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement