Aksakal: Teröre Lanet Olsun! - Son Dakika
Yerel

Aksakal: Teröre Lanet Olsun!

Aksakal: Teröre Lanet Olsun!

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, terörün hiçbir haklı gerekçesinin olmadığını belirterek, Siirt’de şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diledi.

20.08.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, terörün hiçbir haklı gerekçesinin olmadığını belirterek, Siirt'de şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı diledi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, artan terör olayları nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aksakal, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Ateş bağrımıza düştü. Tüm şehitlerimizin hayatlarını çalan, evlatlarımızın yok olup gitmesine neden olan terör örgütü, terörle beslenenleri ve terörü durdurmayanları lanetliyorum. Vatanımızı böldürtmeyeceğiz, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezan sesini susturmayacağız. Türkiye son haftalarda hemen her gün terör saldırısıyla yeni bir güne uyanıyor. Memleketin evlatları kalleş tuzaklarda can veriyor. Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların gözünden acı eksik olmuyor. Ellerine kına yakılarak gönderilen askerlerimiz al bayrağa sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı yüreklerde kor oluyor. Yaşanan son olaylar terörün iğrenç yüzünü bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Eşkıyadan özgürlük savaşçısı yaratmak isteyenler bir kez daha yanılmıştır. Artık Analar ağlamasın. PKK kanlı yüzlerini bu kez Siirt'te gösterdi. Siirt- Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca menfeze yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu. Hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri camiasına başsağlığı diliyoruz." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksakal: Teröre Lanet Olsun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement