Aksaray'da "Onlar Sizi Bekliyor" Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da "Onlar Sizi Bekliyor" Yardım Kampanyası

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmak için "Onlar Sizi Bekliyor'' adlı yardım kampanyası yaptı.

03.02.2015 14:23  Güncelleme: 14:25

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nce yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmak için "Onlar Sizi Bekliyor" adlı yardım kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir kampanyayı başlattıklarını söyledi.

Hedeflerinin Aksaray'da bulunan hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmek olduğunu aktaran Yazgı, şunları kaydetti:

"Belediye olarak bizler bu kampanya ile köprü vazifesi göreceğiz. Hayırsever vatandaşlarımız evlerindeki eşyalarından, kullanmadıkları fazla giyim, kırtasiye ve diğer eşyalara varıncaya kadar her noktada bizleri aradıkları zaman gidip o eşyaları alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bize başvuru yapan ihtiyaç sahiplerinin evlerine ziyarete gidip tespitte bulunacağız. Hazırlanan formumuza göre değerlendirme yapıp, ihtiyaç sahiplerinin durumlarına göre ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum." - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'da 'Onlar Sizi Bekliyor' Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement