Aktifsen Genel Sekreteri Mehmet Tekin Bartın'da - Son Dakika
Yerel

Aktifsen Genel Sekreteri Mehmet Tekin Bartın'da

Aktifsen Genel Sekreteri Mehmet Tekin Bartın\'da

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Genel Sekreteri Mehmet Tekin bazı temaslarda bulunmak ve üyelerle bir araya gelmek için Bartın'a geldi.

27.12.2012 17:17

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Genel Sekreteri Mehmet Tekin bazı temaslarda bulunmak ve üyelerle bir araya gelmek için Bartın'a geldi.

AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin Bartın programına sendikalarının Bartın Temsilcisi Ömer Özmaden'le birlikte Bartın İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker'i ziyaret ederek başladı. İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker ziyaretinden dolayı Genel Sekreter Mehmet Tekin'e teşekkür ederek Aktif Eğitimciler Sendikasına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin ziyaretin anısına Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker'e plaket takdim ederek görevinde başarılar diledi. Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Göçük'ün de hazır bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. Ziyaretlerin ardından üyeleriyle bir araya gelerek tanışan AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin Bartın'ın üyelik konusunda gösterdiği gayret için emeği geçenlere ve üyelere teşekkür etti. Bu yılın Mart ayında Ankara'da kurulan Aktif Eğitimciler Sendikası'nın Aralık ayı itibarıyla 29 bin 500 üyeye ulaştığını belirten AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin, hedeflerinin, kültür dünyamızın zenginliklerini bünyesinde barındırmayı ve ülke genelinde tüm eğitimcileri ötekileştirmeden Aktif Eğitimciler Sendikası çatısı altında buluşturmak olduğuna değindi.

Tekin "Siyasi partilere eşit yakınlıkta ve uzaklıktayız. Biz problem oluşturma değil, çözüm odaklı hareket edeceğiz. Çözüm önerisi sunmadığımız bir konuda da asla boş eleştirilerde bulunmayacağız. Çalışanların özlük hakları ve okulların problemleri ile ilgili 14 teklif sunduk, bu teklifler de önemle dikkate alındı" dedi. Üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan AKTİFSEN Genel Sekreteri Mehmet Tekin, Bartın programını tamamlayarak ilden ayrıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aktifsen Genel Sekreteri Mehmet Tekin Bartın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement