Akyazı MHP Kadınlar Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Akyazı MHP Kadınlar Gününü Kutladı

Akyazı MHP Kadınlar Gününü Kutladı

Akyazı Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla parti binasında bayanların katılımıyla kutlama yaptı.

08.03.2013 12:19

Akyazı Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla parti binasında bayanların katılımıyla kutlama yaptı.

MHP Akyazı Kadın Kolları Başkanı Neslihan Avcı günün önemine değinerek, "İlk Müslüman olan kadındır Peygamberimizin soyu kızından devam etmektedir. İslamiyet Cennet annelerin altındadır. Diyerek kadına hak ettiği değeri vermiştir. Unutulmamalıdır ki Türk kadını cesurdur, güçlüdür. Kurtuluş Savaşı erkekleriyle omuz omuza mücadele eden Türk kadınlarıyla kazanılmıştır. Toplumun temelini oluşturan kadınlarımızın şehit annelerimizin, İlçemiz kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci günümüzde kadına şiddete maruz kaldığını belirterek, "Dünyada ve ülkemizde kadına yönelik şiddet artmaktadır. Kadın diyince kutsal olan Allahın Resulünün buyurduğu gibi Cennet Annelerin Ayağının Altındadır. Her kadın bir annedir. Cephede eşiyle birlikte savaşanda bir anneydi. Kadın kutsal bir varlıktır. 2013 yılında kadınlarımıza yönelik şiddet Töre cinayetlerinin yaşanmamasını istiyoruz. 8 Mart Gününü kutlamamak değil anlamamızın gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Sakarya MHP Yönetim Kurulu üyesi Hacer Özdemir konuşmasında; "Biz aile idare ediyoruz, biz evlat yetiştiriyoruz, biz aile ekonomisini idare ediyoruz, biz kadınlar kuvvetliyiz. Toplumun her alanında kadınlarımız var" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı MHP Kadınlar Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement