Antalya'nın Alanya ilçesinde, müşteri gibi girdiği bir iş yerinden 5 bin dolar, 5 bin avro ile 20 adet boş çek koçanını çalarak kaçan kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şekerhane mahallesinde bulunan Adem Duygu'ya ait mağazaya giden Ejder B, işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanıp masanın çekmecesinde bulunan 5 bin dolar, 5 bin avro, 20 adet boş çek koçanı ve kredi kartını çalarak olay yerinden kaçtı.
Durumu fark eden işyeri sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, işyeri ve çevredeki güvenlik kameraları kayıtlarından, zanlının Serik'te hırsızlık teşebbüsünde bulunan ve aranan Ejder B. olduğunu belirledi.
Asayiş Büro Amirliğine bağlı hırsızlık masası ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucunda Ejder B, Saray Mahallesinde gözaltına alındı.
Ejder B'nin hırsızlık suçundan 23 sabıkası olduğu bildirildi.
- ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Alanya'da İş Yerinden Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.