Altındağ Belediyesi ve TÜGŞAV, Şehit Anneleri ve Eşleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesi ve TÜGŞAV, Şehit Anneleri ve Eşleriyle Buluştu

Altındağ Belediyesi ve TÜGŞAV, Şehit Anneleri ve Eşleriyle Buluştu

Anneler Günü öncesinde Altındağ Belediyesi ve TÜGŞAV, şehit anneleri ve eşleriyle Ulucanlar Cezaevi Müzesinde bir araya geldi. Programda Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek kırmızı gül dağıttı. Başkan Balcı, tüm şehit annelerinin ve eşlerinin gününü kutlayarak, Rabbim vatan sevgisini ve anne sevgisini herkese nasip etmesin diye konuştu.

13.05.2023 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Anneler Günü öncesinde şehit anneleri ve eşleri ile bir araya geldi.

Anneler Günü öncesinde Altındağ Belediyesi ve TÜGŞAV şehit aileleri ile Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde bir araya geldi. Birçok şehit annesi ve şehit eşinin katıldığı programda Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek kırmızı gül dağıttı.

"Rabbim vatan sevgisini ve anne sevgisini herkese nasip etmiyor"

Tüm şehit annelerinin ve eşlerinin gününü kutlayan Altındağ Belediye Başkanı Balcı, "Annelerimizin günü kutlu olsun. Allah onları başımızdan eksik eylemesin. Rabbim vatan sevgisini ve anne sevgisini herkese nasip etmiyor, o nasip etmedikleri ile yol yürümeyi de bize nasip etmesin. Birileri Kandil'le FETÖ ile Avrupa ile Amerika ile yol yürüyor olabilir ama biz şehit aileleriyle şehit annelerimizle kahraman gazilerimizle yol yürümekten şeref duyuyoruz. Onların duasını aldığımız sürece sırtımızın yere gelmeyeceğine eminiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesi ve TÜGŞAV, Şehit Anneleri ve Eşleriyle Buluştu - Son Dakika


Advertisement