Amasya Üniversitesi Rektörü Orbay, Taşova'da - Son Dakika
Yerel

Amasya Üniversitesi Rektörü Orbay, Taşova'da

Amasya Üniversitesi Rektörü Orbay, Taşova\'da

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Taşova'da kurulan Üniversite Gençlik Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

14.11.2014 10:26  Güncelleme: 10:40

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Taşova'da kurulan Üniversite Gençlik Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen buluşmada, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burak Bilgin, okul hakkında bilgi verdi.

Rektör Orbay, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, meslek yüksekokulunun bu yıl 34 ilden 80 öğrenciyle eğitime başladığını belirterek, "Buraya üniversite ve Rönesans firması gerekli yatırımları yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bu sadece yatırımla olmuyor. Taşova'da yükseköğretimin her gün bir adım daha ileriye gitmesini isteyen eğitim gönüllülerin verdiği seferberlikle okulumuz yüzde 100 doluluk oranı olan örnek bir yüksekokul oldu" dedi.

Öğrenci sayısının artmasını ve nitelikli mezunlar vermeyi arzuladıklarını ifade eden Orbay, "Bölgede örnek bir yüksekokul fiziksel olarak olmuştur. Mezunlarııyla da örnek bir yüksekokul olması için yüksekokul sevdalıları çalışıyor" diye konuştu.

Programa Kaymakam Emin Kaymak, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan ve platform üyeleri katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Üniversitesi Rektörü Orbay, Taşova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement