Ampüte Takımına Engelli Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ampüte Takımına Engelli Ziyareti

Ampüte Takımına Engelli Ziyareti

Türkiye Ampüte Süper Liginde şampiyonluğu kovalayan TSK Karagücü Ampüte Futbol Takımı ligin devre arasında kamp yaptığı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, lige oldukça moralli hazırlanıyor.

29.02.2012 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ampüte Süper Liginde şampiyonluğu kovalayan TSK Karagücü Ampüte Futbol Takımı ligin devre arasında kamp yaptığı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, lige oldukça moralli hazırlanıyor.

Üç oyuncusunun Türkiye Ampüte Milli Takımında olduğu TSK Karagücü Ampüte Futbol Takımı'nın çalışmalarını ise ilçe halkı yakından takip ediyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı görünen takımın oyuncularının performansları hayranlık uyandırırken, Ampüte futbolcuların bu başarısını kendi üyelerine yakından göstermek isteyen Birlik Ortopedik Engelliler Derneği yönetimi, bir gurup dernek üyesi ile birlikte TSK Karagücü'nü çalışmalarını sürdürdüğü Hüsnü Uğural Stadında ziyaret etti. Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Halil Burgaz ve dernek yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, dernek üyesi engelliler bir süre TSK Karagücü'nün kendileri gibi engelli olan gazi oyuncuların idmanını izledi.

Adeta hırs küpü oldukları antrenmanlarını; Teknik Direktörü Uğur Özcan'ın öncülüğünde, yardımcısı Ahmet Ali Özduman, Menejer ve kaleci antrenörü Ömer Duran, Malzemeci Satılmış Koçak'ın yanı sıra Fizyoterapist Tansel Koyuncuoğlu nezaretinde sürdüren TSK Karagücü Ampüte Futbol Takımının oyuncuları ise kader arkadaşlarının kendilerine yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldığı gözlendi.

Ayvalıklı engellilerle, TSK Ampüte Futbol takımının oyuncularının hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedikleri ziyaret sonrasında görüşlerini aldığımız Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Halil Burgaz,

Karagücü'nün, ligin devre arasında Ayvalık'ı tercih ederek ilçede kamp yapmasının kendilerine büyük onur verdiğini vurgulayarak, "Bu çalışmalarına bizde kendimizce destek vermek istediğimiz için bugün buradayız. Ancak asıl amacımız, engelli üyelerimizin, bu müthiş futbol takımında kolu bacağı olmamasına rağmen sergiledikleri müthiş performansı kendi gözleriyle görebilmelerini sağlamak ve böylelikle onların bu başarısını benimseyerek, özgüvenlerini kazandırabilmekti" diye konuşarak, uygun imkan ve koşullar oluşması halinde dernek bünyesinde bir ampüte futbol takımı kurabileceklerini kaydetti.

"ASIL ENGELLİ ENGELLİNİN BAŞARILARINI GÖREMEYENLERDİR"

Birlik Ortopedik Engelliler Derneği yönetimi ve üyelerinin kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TSK Karagücü Teknik Direktörü Uğur Özcan ise, "Kendilerini ziyaret eden dernek üyeleriyle, takımının oyuncularını engelli olarak görmediğini kaydederek, "Bizler hayatın her alanında engelli bireyler olarak var olabiliyorsak, asıl engelli bu başarıları göremeyenlerdir. Bu duygularla antrenmanımızı izlemeye gelerek bize moral katkısında bulunan dernek yönetimi ve kader arkadaşlarımıza bu nazik jestleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ampüte Takımına Engelli Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement