Anadolu Ajansı 93 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Anadolu Ajansı 93 Yaşında

Zonguldak'ta, Anadolu Ajansının (AA) 93.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı.

05.04.2013 15:14

Zonguldak'ta, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlandı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türkiye'nin ilk haber ajansı olan AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı'nın 93. yaşını yürekten kutladıklarını ifade ederek, "Başarılarınızın devamını diliyorum. Anadolu Ajansı ülke gündemine damga vuran önemli bir ajanstır" dedi.

GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin ve dünyanın yakından takip ettiği haber ajansı olduğunu, uzun yıllar tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla kamuoyunu bilgilendireceğini umut ettiklerini kaydetti.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yazıcıoğlu, Anadolu Ajansı'nın son yıllarda önemli bir çıkış yakaladığını, ajansın üst yönetiminin haberlerin doğru ve tarafsız olarak okuyucuyla buluşmasında büyük rol oynadığını vurguladı.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Yağmuroğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu üyeleri Hüseyin ve Cemal Yağmuroğlu, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin de Anadolu Ajansı'nın 93 yaşını en içten dilekleriyle kutladıklarını bildirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Ajansı 93 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement