Analig'te Yüzme Takımı Altınla Döndü - Son Dakika
Yerel

Analig'te Yüzme Takımı Altınla Döndü

Analig\'te Yüzme Takımı Altınla Döndü

Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi’nde (Analig) Antalya’yı temsil eden yüzme takımı, takım halinde 5’inci olurken bir altın, bir bronz, bir gümüş madalya aldı.

06.05.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi'nde (Analig) Antalya'yı temsil eden yüzme takımı, takım halinde 5'inci olurken bir altın, bir bronz, bir gümüş madalya aldı.

3-4 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Gençlik Spor Yüzme Salonu'nda oynanan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig), yüzme finalleri 21 il takımı ve 201 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Analig'te Antalyayı temsil eden erkek yüzme takımı Türkiye 5'incisi olurken, bir altın, bir bronz, bir gümüş madalya kazandı. Dereceye giren sporcuların ödüllerini Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan verdi.

Analig'de mücadele edecek sporcuların fair play'e yakışır barış, kardeşlik, hoşgörü ve centilmenlik içinde spor yaptıklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Anadolu Yıldızlar Ligi'nin Türk sporuna bir çok milli sporcu kazandıracağını belirtti.

Doç.Dr. Hacıcaferoğlu, Analig'te Antalya'yı başarıyla temsil eden erkek yüzme takımını gösterdiği performans için tebrik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Analig'te Yüzme Takımı Altınla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement