Ankaragücü'nde Teknik Heyet Ve Futbolcular Lösemili Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ankaragücü'nde Teknik Heyet Ve Futbolcular Lösemili Çocukları Ziyaret Etti

Ankaragücü\'nde Teknik Heyet Ve Futbolcular Lösemili Çocukları Ziyaret Etti

Lösemili çocuklara yapılan moral ziyaretine Ankaragücü Kulübü Mali Asbaşkanı Ayhan Atalay, teknik direktör Mesut Bakkal, genel menajer Ender Yurtgüven ile futbolcular katıldı

14.04.2011 17:01

Lösemili çocuklara yapılan moral ziyaretine Ankaragücü Kulübü Mali Asbaşkanı Ayhan Atalay, teknik direktör Mesut Bakkal, genel menajer Ender Yurtgüven ile futbolcular katıldı.

Kısa süren ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, "Çalıştırdığım takımlarda yılın belirli dönemlerinde böyle etkinlikler gerçekleştirdim. Bu hastanenin benim için ayrı bir önemi var. Ben annemi bu hastanede kaybettim. Çeşitli dönemlerde buraya geliyorum. Futbolcularla birlikte hastanede bir oda yaptırma kararı aldık. Ayrıca tıbbi cihaz alımı da gerçekleştireceğiz. Çocuklara forma hediye ettik. Duygusal anlar yaşandı. Artık onlar da Ankaragücülü oldular" ifadelerini kullandı.

Son haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken sarı lacivertli futbolcu Serdar Özkan ise, "Güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. İnsan böyle etkinliğe katılınca hayatın, sağlığın değerini daha iyi anlıyor. Bazen böyle anlar unutuluyor ama bu hastalara destek vermek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ankaragücü Kulübü'nün gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mahmut Koç da, "Çocuklar çok mutlu oldu. Ankaragücü'ne başarılar diliyorum. Bu türlü duyarlı insanlara kapımız her zaman açık" dedi.

Ziyaretin sonunda ise lösemili çocuklar, teknik heyet ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Ankaragücü'nde Teknik Heyet Ve Futbolcular Lösemili Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement