Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydın spor 1923'ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Ankara'da maça gelecek spor severlere güzel bir futbol izlettirmek istediklerini belirtti.
Dinçel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haftayı lider kapatarak moral bulduklarını ve hafta sonunda zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.
Ankara- Yenimahalle Hasan Doğan Stadyumu'nun suni çim olması dolayısıyla bu hafta kendilerinin de suni çim sahada maça hazırlanacaklarını ifade eden Dinçel,
"Ankaralı futbolseverlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Ankara'da yaşayan Aydınlıları maça bekliyoruz. Bizim için zorlu bir sınav olacak, 7 günde 3 zorlu maç yapacağız. Bayrama mutlu girmek istiyoruz. Hacettepe'yi yenerek Aydın halkına ve Ankara'daki Aydınlılara çifte sevinç yaşatmak istiyoruz" dedi.
Öte yandan, Hacettepe maçı öncesi Ankara'daki Aydınlılar Aydınspor 1923'e destek çalışması başlattı.
Ankara'da bulunan Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin internet sitesi olan "www.efeler.org" adresinden yapılan açıklamada, tüm Aydınlılar maça davet edildi.
Muhabir: Suat Deniz/ Senem Yazıcı
Yayıncı: Ramazan Ercan - AYDIN
Son Dakika › Yerel › 'Ankaralılara Güzel Bir Maç İzlettirmek İstiyoruz' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.