Antakya Belediyesi'nin Yeni Logosu İçin 3 Bin 445 Kişi Oy Kullandı - Son Dakika
Yerel

Antakya Belediyesi'nin Yeni Logosu İçin 3 Bin 445 Kişi Oy Kullandı

Antakya Belediyesi'nin yeni logosu için 3 bin 445 kişinin oy kullandığı bildirildi.

10.01.2012 19:00

Antakya Belediyesi'nin yeni logosu için 3 bin 445 kişinin oy kullandığı bildirildi.

Antakya Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, hayırsever işadamı Index Grup Ceo'su Erol Bilecik'in katkıları ve HEP iletişim firmasının teknik desteği ile gerçekleştirilen farklı tasarımlardaki logoların, "Antakya Belediyesi Logosunu Seçiyor" çalışmasıyla halkın tercihine ve beğenisine sunulduğu ifade edildi.

Mevcut logo ile farklı tasarımlardaki yeni logoların,

"www.kalbimdekiantakya.com" adlı internet sitesi, basın mensupları, bilboardlar ve belediyeye ait resmi sitesi aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıldığının vurgulandığı açıklamada, şöyle denildi:

"Vatandaşlarımız, sanal ortam dışında oy pusulası yöntemiyle de şehrin belirli noktalarına konulan tercih kutularında oy kullanabiliyor. Farklı tasarımdaki logolarla ilgili yapılan değerlendirmeler şu günlerde hızla devam ederken, oy verme işlemleri 31 Ocak tarihinde sona erecek ve yeni logo Antakya halkının oylarıyla belirlendikten sonra Şubat ayı başlarında kamuoyuna açıklanacak. Katılımcılar sanal ortamda 5 farklı tasarımdaki logoyla ilgili yorum ve düşüncelerini de paylaşabiliyor. Bu kapsamda 10 Ocak itibarıyla internet sitesi üzerinden 2 bin 17, oy kutuları vasıtasıyla bin 428 kişi, toplamda ise 3 bin 445 kişi logolar için oy kullandı."

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antakya Belediyesi'nin Yeni Logosu İçin 3 Bin 445 Kişi Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement