Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Antalyaspor'un başarılı isimleri Aissati ve Diarra'yı, 'Futbolcu İzleme Komitesi'nde görev yapan hocalar keşfetti.

14.11.2012 13:01

Foto: Mehmet Özdilek, idman fotosu

===

Türkiye'nin konuştuğu ikili

Antalya spor'un başarılı isimleri Aissati ve Diarra'yı, 'Futbolcu İzleme Komitesi'nde görev yapan hocalar keşfetti. Hocaların uzun takip sonucu onay verdiği ikili, 'sıfır' maliyetle takıma kazandırıldı

TÜRKİYE onları Antalyaspor forması altında çıktığı maçlardaki yüksek performansıyla tanıdı. İsmail Aissati'nin üstün yeteneği, Lamine Diarra'nın kritik golleri ve müthiş enerjisi, ikiliyi bir anda Türkiye'nin gündemine taşıdı. Mehmet Özdilek'in başkanlığında, Sedat Karabük'ün koordinatörlüğündeki 'Futbolcu İzleme Komitesi'nde görev yapan Abdülkerim Koç, Namık Yüksek ve Servet Bağlar, her iki yıldızın da sıfır maliyetle Antalyaspor'a kazandırıldığını ifade etti.

İDOLÜ ZİDANE VE ALEX

Antalyaspor'un hızla zirveye tırmandığı son 6 maçlık periyotta vitrine çıkan, attıkları goller ve asistlerle futbolseverlerin gönlünde tant kuran İsmail Aissati ve Lamine Diarra, şimdi Beşiktaş maçı için sabırsızlanıyor. Fas asıllı Hollandalı genç futbolcu Aissati, Ajax'ta oynarken İspanya'dan da teklif aldığını, ancak tercihini Antalyaspor'dan yana kullandığını söyledi. Orta sahanın her yerinde görev yapabilen yetenekli futbolcu şimdi Beşiktaş maçını bekliyor. Aissati, "İdolüm Zidane ve Alex. Önümüzdeki haftalarda Antalyaspor'a daha yararlı olacağını düşünüyorum" dedi.

BANA KARA BOMBA DEYİN

Futbol İzleme Komitesi'nin bir başka keşfi de Lamine Diarra oldu. Senegalli futbolcu Antalyaspor'a geldiği ve imza attığı ilk gün basın mensuplarının sorularını yanıtlarken "Bana 'kara bomba' diyebilirsiniz" ifadesini kullanmıştı. Antalyaspor'un kazandığı maçlarda attığı kritik golleriyle spor kamuoyunun gündemine gelen Diarra da pazar günkü Beşiktaş maçını iple çekiyor. Senegalli futbolcu, "Beşiktaş da beni yakından tanıyacak. 3 büyüklerle oynanan maçlar hem bireysel kariyerimiz, hem de takımımız adına çok önemli. Bunun bilinci içindeyim" diye konuştu.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: İsmail Aissati ve Diarra fotoları

===

Gazipaşa Belediyespor 4 köşe

ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, evinde ağırladığı Antalya Tarımspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmaya atak başlayan mavi beyazlılar, 34'üncü dakikada Cihan'la kazandığı golle 1-0 öne geçti. Gazipaşa Belediyespor, 57'nci dakikada Cihan'la skoru 2-0'a taşıdı. İkinci golden sonra rakip kaleye baskısını artıran Gazipaşa Belediyespor, 71'inci dakikada Selim'le skoru 3-0 yaptı.

Selim'in golünün ardından rakip kaleye yüklenmeye devam eden Gazipaşa Belediyespor, 76'ncı dakikada sahneye çıkan İlhan'la skoru 4-0'a getirdi. Ramazan'ın 86'ncı dakikada bulduğu golle skoru 4-1 yapan Antalya Tarımspor, uzatma dakikalarında Berk'le ikinci golü buldu ve skor 4-2 oldu.

Maçın kalan kısmında başka gol olmayınca karşılaşma Gazipaşa Belediyespor'un 4-2 üstünlüğüyle sona erdi. Gazipaşa Belediyespor, gruptaki puanını 13'e çıkararak ligde 6'ncı sıraya yükseldi. Gazipaşa, önümüzdeki hafta deplasmanda, 15 puanla ligin 5'inci sırasında bulunan Özel İdare Spor'la karşılaşacak.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement