Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Yönetici Salih Peker, 5 yıllık hedefe yavaş yavaş yaklaştıklarının sinyalini aldıklarını söyledi.

26.11.2012 14:44

Foto: Maç sonu olaylardan ve Başkan Musa Şehirli

===

Peker'in UEFA hayali

Yönetici Salih Peker, 5 yıllık hedefe yavaş yavaş yaklaştıklarının sinyalini aldıklarını söyledi.

MEDİCAL Park Antalyaspor Yönetim Kurulu, 'çok zor deplasman' olarak gördüğü Bursa'dan 1 puanla dönmenin keyfini yaşıyor. 5 yıla yakın süredir birlikte çalıştıkları teknik direktör Mehmet Özdilek'le hedefledikleri yere adım adım yaklaştıklarını belirten yönetici Salih Peker, "Antalya olarak en büyük hayalimiz Türkiye sınırlarını aşıp Avrupa piyasasına çıkmak. UEFA'ya katılmak Antalyaspor'un en büyük hayali" dedi.

Antalyaspor'un büyük fırtınalar koparttığı geçmiş yıllarda bir kez yaşanan Avrupa rüyasının çabuk bittiğini, bugün yakalanan çizginin ise kalıcı bir zafere dönüşeceğini iddia eden Salih Peker, şöyle dedi: "Antalyaspor maddi manevi çok büyük sıkıntıları geride bıraktı. Sezon başında oluşturulan kadro hem genç, hem yetenekli, hem de tecrübeli. Antalyaspor'un yakaladığı bu zirve yürüyüşünü, aynı ciddiyet, inanç ve kararlılıkla sürdüreceğine inanıyoruz."

Foto: Yönetici Salih Peker fotosu

===

Bursa'da alınan beraberliğin kahramanı İsmail Aissati konuştu;

Galibiyeti kaçırdık

ANTALYASPOR'un orta sahasında görev yapan genç ve yetenekli futbolcusu İsmail Aissati, Bursaspor maçında galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu belirtti. Fas uyruklu Hollandalı futbolcu, Bursaspor maçı öncesi rakip hakkında çok detaylı bilgiler aldıklarını belirterek şunları söyledi:

2 FARKLI DEVRE

"Bursaspor'un kendi sahasında ne kadar iyi futbol oynadığını biliyoruz. Birinci yarı onların, ikinci yarı bizim kontrolümüz altında geçti. İleride oynayan kaliteli oyuncularımız var. Bir şekilde gol atacağımızı biliyorduk. 1 puan benim için güzel puan. Ama galibiyeti kaçıran taraf Antalyaspor'dur."

Foto: Aissati fotosu

--- KUTU ---

Şimşek Mersin'e döndü

Antalyaspor'da 1 günlük izin bitti. Cumartesi günü Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan ve pazar gününü dinlenerek geçiren kırmızı beyazlılar, hafta sonu oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışmayla başladı. Dün öğleden sonra Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanan teknik heyet ve futbolcular, saat 19.00'da sahaya indi ve ilk çalışmayı gerçekleştirdi. İlk idmanı hafif tutan teknik kadro, temponun bugünden itibaren artacağını vurguladı.

Foto: İdman fotoları

===

Kemerli sporcu, Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası finalinde rakibini 2-0 yendi

Başak zirvede

KEMERLİ tenisçi Başak Eraydın, son şampiyonluğunu İstanbul'da kazandı. İstanbul Taç Spor Kulübü Kortları'nda 19 Kasım'da başlayan Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası'nda rakiplerini tek tek yenerek finale yükselen Başak Eraydın, final maçında rakibi Perma Özgen'i 6-3, 6-3'lük setlerle yendi. Erkeklerde de Anıl Yüksel'in şampiyon olduğu turnuva sonrasında konuşan Başak Eraydın, 2012'ye en üst seviyede kapatmayı, 2013'te de daha büyük hedeflere ulaşmak istediğini söyledi.

Tenis Federasyonu yetkilileri, Başak Eraydın'ın büyük yetenek olduğunu, çok kısa süre sonra adını Avrupa'nın ünlü tenisçileri arasına yazdıracağını belirtti. Geçen yıllarda Rixos Grubu'nun desteğiyle kortlarda fırtına gibi esen Başak Eraydın'a şimdi Türkiye'nin birçok kurum ve kuruluşundan sponsorluk teklifi yağmaya başladı. Baba Erol Eraydın, kızıyla gurur duyduğunu, destek verildiği takdirde Türkiye'nin adını bu branşta da duyuracağını kaydetti.

Foto: Başak Eraydın fotosu

===

Altay mesaisi

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst sıraları hedefleyen Alanyaspor'da, deplasmanda oynadığı Tokatspor maçında son dakika golüyle alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Bu yenilgiyle liderle arasındaki puan farkı 6'ya çıkan turuncu yeşilli takım, bu hafta evinde oynayacağı Altay maçı hazırlıklarına moralsiz başladı. Futbolcularıyla yaptığı toplantıda Tokatspor maçını değerlendiren teknik direktör Ali Haydar Durusoy, bir yenilgiyle hedeflerinden uzaklaşmadıklarını belirtti. Tokatspor yenilgisini bir iş kazası olarak değerlendiren Durusoy, "Futbolda bunlar var. Atamayana atarlar. Bugünden itibaren grubumuzun güçlü takımlarından Altay ile sahamızda oynayacağımız maçı kazanmanın planlarını yapmalıyız" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: İdman fotoları hoca fotosu

===

Son 3 haftada topladığı 18 puanla zirveye yürüyor

Fethiye yükseliyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor'da hareketli günler yaşanıyor. Son 3 haftada topladığı 7 puanla büyük prim yapan lacivert beyazlı takım, emin adımlarla zirveye ilerliyor. 18 puanla 6'ncı sırada bulunan Fethiypespor'da şimdi şimdi yeni rota Turgutlu maçı.

Deplasmanda Tepecikspor'u tek golle yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Fethiyespor, hafta sonu oynayacağı Turgutlu maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. Teknik direktör Mustafa Ceviz, Tepecik galibiyetinin zamanlama olarak yerinde olduğunu, yakalanan ivmenin devamı için işi daha sıkı tutacaklarını ifade etti.

Foto: Takım fotosu

===

Gençlerin Bornova zaferi

VOLEYBOL Erkekler 2'nci Lig A Grubu'nda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, İzmir temsilcisi Bornova Anadolu Lisesi'ni 3-1 mağlup etti. Oynadığı 4 maçta 1 galibiyeti bulunan Korkuteli Gençlikspor, puanını 6'ya çıkartarak 5'nci sıraya yükseldi. Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya voleybol severler büyük ilgi gösterdi. İlk seti 21-25 kaybeden Korkuteli, diğer setlerde rakibine üstünlük sağladı ve salondan 3-1 galip ayrıldı. Korkuteli Gençlikspor Kulübü Başkanı Servet İlhan, takımı salonda destekleyen seyircilere teşekkür etti.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Korkuteli'den gol yağmuru: 7-2

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, sahasında oynadığı Demre Belediyespor'u 7-2 yendi. Maçın 18'nci dakikasında Demre, Mehmet'in gölüyle 1-0 öne geçti. Yenik duruma düşen Korkuteli Belediyespor, 28 ve 45'de Hakan, 38'nci dakikada da Hasan'ın golleriyle 3 gol buldu ve ilk yarıyı 3-1 önde kapattı.

İkinci yarıya atak başlayan Korkuteli Belediyespor, 50'nci dakikada yine Hakan'ın ayağından 4'ncü golü buldu. 60'ncı dakikada Hamza, 68'nci dakikada Mehmet, 85'nci dakikada Cihan'ın gölleri farkı 5'ya çıkardı: 7-1. Demre Belediyespor, maçın 87'nci dakikasında Ethem'in gölüyle ikinci golünü attı ve karşılaşma 7-2 Korkuteli Belediyespor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Serik'ten farklı tarife

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Serik Belediyespor, deplasmanda Gazipaşa Belediyespor'u 5-1 mağlup etti. Gazipaşa Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline geçiren Serik Belediyespor, 25. dakikada Ali ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Serik Belediyespor, 32. dakikada Kasım'la skoru 2-0 yaptı. 44. dakikada Veli'nin ceza sahasına yaptığı ortayı iyi değerlendiren Gazipaşa Belediyespor forveti İlhan, topu ağlarla buluşturdu: 2-1.

İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmada İlhan'ın ceza sahasında düşürülmesiyle penaltı kazanan Gazipaşa Belediyespor, Selim'in topu kaleciye nişanlaması ile beraberlik şansını kaçırdı. Ali'nin kurtardığı penaltının ardından Gazipaşa kalesine yüklenen Serik Belediyespor, maçın geri kalan bölümünde üstünlüğü ele geçirdi ve 70. dakikada Serkan'ın golüyle skoru 3-1 yaptı. Üçüncü golün ardından Gazipaşa'yı kendi kalesine hapseden Serik Belediyespor, 72. dakikada Arif ve 89. dakikada Kadir'le bulduğu gollerle farka gitti ve maç 5-1 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Maçtan foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement