Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Emrespor, ara transferde 8 futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

16.01.2013 13:14

Foto: Alanyasporlu yöneticiler ve Ahmet Öpçin, Aycan Fenercioğlu, Şekerbank Alanya Şube Müdürü Sinan Çelik

===

Emrespor'a 8 transfer

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Emrespor, ara transferde 8 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. İkinci devre hazırlıklarını Antalya Lara Hadrianus Otel'de sürdüren Emrespor, Ankara Demirspor'dan stoper Fatih Konuklar, Altay'dan sol bek- stoper Mert Çiftçi, yine Ankara Demirspor'dan ön libero Şenol Büyükçekiç, Kastamonuspor'dan orta saha Emin Dinçer, Derince Belediyespor'dan sağbek Fehmi Berk Sarıtaş, Antalyaspor'dan santrfor Anıl Taşır, Bursa Nilüferspor'dan santrfor Biray Demir ve Kahramanmaraş Belediyespor'dan orta saha Mustafa Taşkın ile anlaştı.

HEDEFİ OLMAYANLA ÇALIŞMAM

Kulüp başkanlığına getirilen Kemal Demirelli, takımın baştan aşağı yenilendiğini söyledi. Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar ise hedefi olmayan hiçbir futbolcuyla çalışmayacağını belirterek, "Neredeyse sıfırdan bir kadro kurduk. Günde çift idmanla hazırlıklarımıza devam ediyoruz. 2 özel maç yapacağız. Kondisyon çalışmalarının ardından kuvvet ve taktiksel çalışmalara devam edeceğiz. Futbolculuk ve teknik hayatımda önemli başarılar yakaladım. Ama halen daha da başarıya açım. Kaybederken de zevk veren bir takım olacağız. Koşan, mücadele eden ve seyir gücü yüksek karşılaşmalar oynayacağız" dedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Emrespor takım fotosu

===

Filede Çavdır farkı

ANTALYA Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Finike Çavdır İlköğretim Okulu, 'Küçük Erkekler'de şampiyon oldu. Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, voleybol turnuvasında il birincisi olan Finike Çavdır İlköğretim Okulu Küçük Erkek Voleybol takımını ödüllendirdi. Ödül töreninde Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş, İlçe Spor Müdürü Cumhur Yıldız, Çavdır İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Yiğiter ve okulun Küçük Erkek Voleybol Takım oyuncuları hazır bulundu.

Kaymakam Mesut Yakuta, makamında kabul ettiği başarılı öğretmen ve sporcuları tebrik ederken, il birincisi olan başarılı sporculara da birer takım eşofman hediye etti. Hediyelerini verdikten sonra küçük sporcularla sohbet eden Kaymakam Yakuta, "Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Voleybolun okullarda yaygın olduğunu ve bunun güzel sonuçlar ortaya çıkardığını ifade eden Yakuta, verilen eğitimin yanı sıra, okullarda sportif ve sosyal faaliyetlere de önem verilmesi gerektiğine işaret etti.

Yakuta şöyle devam etti: "Spor faaliyetlerindeki başarılarınızın A Milli Takım'a uzanan bir yolculuk olmasını ve en iyi fırsatları yakalamanızı temenni ediyorum. Ancak bu fırsatları yakalayabilmek için spor hayatınızı disiplinli çalışarak devam ettireceksiniz. Başarılarınızın devam etmesi halinde ilçe kaymakamlığı olarak daha değerli hediyeler vermek istiyorum." Kaymakam Yakuta, Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş ve beraberindekilere, bölge müsabakalarına katılacak takımın ihtiyaçlarının bildirilmesi halinde destek olacakları sözünü verdi.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Törenden foto

===

Yeni Burdur zirvede

BURDUR 2'nci Amatör Küme'de 12'nci hafta maçları tamamlandı. Yeni Burdurspor 12 haftalık maraton sonunda liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Yeni Burdurspor son maçında zayıf rakibi Ziraatspor'a gol yağdırdı: 10-0. Birinci Amatör Küme'de alınan diğer sonuçlar şöyle: Türk Telekom- Yeşilova Belediyespor: 4-3, İl Özel İdarespor- Burdur Belediyespor: 5-1, Esnafspor - Tefennigücü: 0-1, Gölhisarspor - Şekerspor: 3-3. Bu sonuçlarla Yeni Burdurspor liderliğini sürdürürken, Şekerspor ikinci, Gölhisarspor da üçüncü sırada yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu, 9 Aralık günü oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle 87'nci dakikada ertelenen Yeni Burdurspor - İl Özelidarespor karşılaşmasını, 3-0 Yeni Burdurspor lehine tescil etti.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Maçlardan enstantane

===

Bayan Kasparov'lar

BURDUR Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği Satranç İl Birinciliği sona erdi. Burdur Belediyesi Satranç Merkezi'nde 2 gün süren turnuvaya 21 sporcu katıldı. İsviçre sisteminin uygulandığı turnuvada 5 tur yapıldı. Vesile Şener'in birinci olduğu turnuvada Senem Kaya ikinci, Ezel İlayda Şimşek de üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlere başarı belgeleri, Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şube Müdür Vekili Müzeyyen Kocaayan, turnuva başhakemi Şükrü Şener ve turnuva hakemi Serdar Kaya tarafından verildi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Turnuvadan

===

Şampiyonun adı Osman Önal

KORKUTELİ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okullararası Futbol Turnuvası sona erdi. Korkuteli Osman Önal Ortaokulu, Küçük Erkekler'de şampiyon oldu. Osman Önal Ortaokulu, finalde Fikriye- Ramazan Yalçın Ortaokulu'nu 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı. 3 Grup'ta 12 takımın mücadele ettiği turnuvanın 3'üncülük maçında Yaşar Sadi Tekin ile Arif Cebeci karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Sadi Tekin rakibini 1-0 yenerek 3'üncü oldu.

Final maçından sonra şampiyonun kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karatopak verdi. Şube Müdürü Karatopak, turnuvaya katılan sporcuları tebrik etti. Amaçlarının çocukları zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora yöneltmek olduğuna dikkat çeken Karatopak, "Boş zamanlarınızı kitap okuyarak, spor yaparak değerlendirin. Boş zamanlarınızı verimli hale getirin" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Tören fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement