Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPORLU teknik heyet ve futbolcular, Fenerbahçe maçı öncesi mangal partisinde moral depoladı.

15.03.2013 13:05

Foto: Özdilek fotosu

===

Antalyasporlu futbolcular, Fenerbahçe maçı öncesi mangal partisinde buluştu

Moral depoladılar

ANTALYASPORLU teknik heyet ve futbolcular, Fenerbahçe maçı öncesi mangal partisinde moral depoladı. İdari menajer Servet Çavuşoğlu ile dış ilişkiler sorumlusu Burak Uysaloğlu'nun organize ettiği mangal partisine ev sahipliği yapan Nashira Park'ta, futbolcular daha önce de paintball oynayarak stres attı.

Yoğun çalışma temposundan biraz olsun uzaklaşmayı amaçlayan organizasyonda futbolcuların yüksek moralli oldukları gözlendi. Antalyaspor, yarın akşam oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak ve kampta maç saatini bekleyecek.

Foto: Toplu foto

===

Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.

Murat'ın Avrupa hayali

Kırmızı beyazlı takımın orta sahasında görev yapan tecrübeli ve yetenekli futbolcu, twitter hesabından açıkladı; Avrupa kupalarına gitmeyi hak ediyoruz

ANTALYASPOR'a transferin son gününde büyük fedakarlık yaparak gelen ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Murat Duruer, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada Antalyaspor'un Avrupa Kupaları'na gitmeyi hak eden bir başarı grafiği çizdiğini söyledi. Duruer, twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

FAZLASIYLA HAK ETTİK

"Sakatlığım devam ediyor, ancak hızlandırılmış tedavi uygulanıyor. Fenerbahçe maçında her türlü şartlarda oynamak istiyorum. Antalya'da olmaktan da Antalyaspor'da oynamaktan da son derece mutluyum. Uzun yıllar oynamak istediğim takımdayım. İnşallah kalan 9 maçta istediğimiz sonuçları alıp Avrupa heyecanını tüm Türkiye'ye yaşatacağız. Çünkü sezon başından beri oynadığımız futbolla bunu fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum."

Foto: Murat Duruer fotosu

===

Büyükşehir çıkış arıyor

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, bugün (Cumartesi) TED Ankara Kolejlilerle karşı karşıya geliyor. Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Murat Biricik, Mehmet Serdar Ünal ve Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek. 21 maçta sadece 4 galibiyeti bulunan ve küme düşme hattından kurtulamayan Antalya Büyükşehir, TED Ankara Kolejliler karşısına mutlak kazanmak için çıkacak. Yönetim ve teknik kadro, Antalyalı basketbol severlere bu önemli günde takımı yalnız bırakmamaları ve destek vermeleri çağrısında bulundu.

Foto: Basketbol fotosu

===

Paşa, Üniversiteyi ağırlıyor

TÜRKİYE Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, bugün (Cumartesi) Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni konuk ediyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Mersin ve Muğla bölgelerinden Mehmet Emin Oruç ve Mehmet Deniz hakem ikilisi yönetecek. Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu, "Süper Lig'de yolumuza namağlup devam ediyoruz. Takım halinde mücadele ederek müthiş bir uyum yakaladık. Şampiyonluğa giden bu yolda Antalyalı sporseverlerin salonda desteklerini bekliyoruz. Seyircimizle bütünleşip bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Foto: Takım fotosu

===

Tek hedef İstanbul'dan galibiyetle dönmek.

Alanyaspor gidiyor

Turuncu yeşilli takımı Eyüp deplasmanında Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ağırlayacak. Alanyaspor'da İskender'in dışında eksik yok.

ALANYASPOR kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Son 4 haftada aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan turuncu yeşilli camiada tek hedef, Eyüp deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek. Bu maçın hazırlıklarını bu sabah tamamlayacak olan Alanyaspor'da cezalı durumda bulunan İskender Köksal dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, yeniden çıkış yakalamak için Eyüpspor maçından mutlaka 3 puanla dönmeleri gerektiğini söyledi. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle morale ihtiyaçları olduğunu belirten Durusoy, "Ligde son 4 maçta 3 yenilgi alarak kötü bir tablo çizdik. Rakibimiz ise oynadığı son 4 maçta yenilmedi. Zor bir maç olacak ancak kazanmak zorundayız" dedi. Eyüp Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Tolga Kadaz yönetecek.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan ve Ali Haydar Durusoy

===

Belediyespor'un konukları

KORKUTELİ Belediyespor'un antrenmanını izleyen İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirbağ ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, takıma destek verdi. Takımın maçlarını kaçırmadıklarını ifade eden Demirbağ, "Profesyonel takımları aratmıyorsunuz. Sizi izlemek keyif veriyor. Başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. 9 kişi kaldığınız müsabakaları bile kazanıyorsunuz" diye konuştu.

Daha önce hiç amatör müsabakalara gitmediğini ifade eden Jandarma Komutanı Mutluay Oskay ise "Görev yaptığım ilçelerde hiç maçlara gitmemiştim. Ama Korkuteli Belediyespor'un maçlarının müdavimi olduk. Oynadığınız futbolla izleyenlere zevk veriyorsunuz" diye konuştu.

Takım hakkında Demirbağ ve Oskay'a bilgi veren antrenör Recep Hekimoğlu, "Pazar günü deplasmanda çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Serik Belediyespor maçını kazandığımız takdirde önümüze daha net bir hedef koyabiliriz" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Ziyaret fotoları

===

Evrenseki 3 istiyor

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst sıraları kovalayan Manavgat Evrenseki, pazar günü sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu ile sözleşmenin karşılıklı feshedilmesinin ardından Manavgat Evrensekispor'u Menemen maçına, sportif direktör Kamil Atalay hazırlayacak. Atalay yönetiminde son çalışmayı bugün yapacak Manavgat Evrenseki'de yönetim ve taraftar büyük dayanışma sergiliyor.

Ligde kalan 8 maçı da alacak güçte olduklarını belirten Kamil Atalay, "Önümüzdeki maçların tamamına galibiyet için çıkacağız. Hala ilk 5'e girip play-off oynama şansımız bulunuyor. Ligin alt ve üst sıralarındaki birçok takımın birbiriyle maçı var. Onun için herkes puan kaybedebilir. Bu nedenle play- off şansımız sürüyor" dedi. Atalay, en büyük avantajlarının bugün için takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması olduğunu ifade etti.

Foto: İdman fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement