Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, her iki kulvarda da müthiş performans sergileyen futbolcularına övgü yağdırdı.

13.12.2012 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Başkanların fotoları

===

Özdilek, iki kulvarda da müthiş performans sergileyen öğrencilerine yeni bir isim taktı

Altın çocuklar

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, her iki kulvarda da müthiş performans sergileyen futbolcularına övgü yağdırdı. Özdilek, işini doğru dürüst yapan, ciddiyeti ve kazanma arzusunu bir an olsun unutmayan oyuncularına seslenirken, "Bunlar altın çocuklar. Bu inanç ve kararlılık bizi daha büyük hedeflere taşıyacak. Tüm Antalyalı futbolseverlerin de büyük kitleler halinde bizi desteklemesini istiyoruz" dedi.

HEDEF ORDUSPOR

Kupa yarışını bir kenara bıraktıklarını, asıl hedeflerinin pazar günü deplasmanda oynayacakları Orduspor maçı olduğuna dikkat çeken Özdilek, şöyle dedi: "Her maç için özel hazırlık yapıyoruz. Bunun bir başka anlamı da galibiyet için hazırlanıyoruz. Orduspor maçı da bunlardan biri." Antalyaspor, Ordu maçının hazırlıklarını dün sabah Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı hafif idmanla sürdürdü. Antrenmanda Beşiktaş maçında görev alan oyuncularla daha sonra oyuna girenler çalışmayı düz koşu yaparak geçirdi. Antalyaspor, Ordu maçının son provasını bugün yapacak ve yarın yola çıkacak.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: İdman fotoları, hoca fotosu

===

Kupa golcüleri

Kupada atılan 19 golün 9'unda Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer'in imzaları var.

ANTALYASPOR'un bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 4 karşılaşmada rakip filelere gönderdiği 19 golün 9'unda Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer'in imzaları var. Transferin son günü kadroya katılan Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer, Beşiktaş'a da gol atarak yine boş geçmedi. Beşiktaş maçında ikinci golü atan Ömer Şişmanoğlu kupada 6 gole ulaşırken, bu sezon 4 kupa maçında da ilk 11'de forma giydi ve her maçta gol attı.

Ömer, bundan önceki kupa maçlarında da Tavşanlı Linyitspor'a 3, Menemen ve Eyüpspor'a da 1'er gol atarak kupa golcüsü olduğunu belgeledi. Antalyaspor'un diğer yetenekli futbolcusu Murat Duruer ise oynadığı üç kupa maçında da gol atma başarısı gösterdi. Kupada Menemen ve Eyüpspor maçlarında da forma giyip gol atan Murat, Beşiktaş maçında da fileleri havalandırdı. Murat'ın oynadığı 3 kupa maçında 3 golü bulunuyor.

Foto: Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer

===

Hesaplar 3 puan üzerine

ALANYASPOR, pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziosmanpaşa maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Çalışmalarını bugün tamamlayacak olan turuncu yeşilli takım yarın havayoluyla İstanbul'a giderek kampa girecek. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek Gaziosmanpaşa maçının iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Her maça olduğu gibi Gaziosmanpaşa karşılaşmasına da 3 puan hedefiyle hazırlandıklarını dile getiren Durusoy, "Gaziosmanpaşa şu ana kadar ligde istediği sonuçları alamadı, ancak geçen hafta elde ettikleri galibiyet onlar için moral oldu. İstediğimizi almak için çok iyi mücadele etmeliyiz" dedi.

DUYARLI ESNAF

Ekonomik krizden kurtulmaya çalışan Alanyaspor Kulübü'ne Sevimler Cam işletmecilerinden Süleyman Günay'dan da destek geldi. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nin yanında yeni kurulan 'Alanyaspor Store' mağazası için kulübe cam ve ayna hibe eden Günay, kulüp binasındaki kapı, pencere ve camları da yeniledi. Süleyman Günay'a üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması ile atkı hediye edildi.

Teoman ERİŞ/ALANYA (DHA)

Foto: Forma hediye edilirken foto

===

Sözen'den fotoğraf makinesi

ANTALYA Satranç Küçükler Şampiyonası'nda 7 yaş grubunda il birincisi olan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Satranç Kulübü öğrencisi Burak Doğar, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından fotoğraf makinesiyle ödüllendirildi. Yunus Emre İlköğretim Okulu 1'nci sınıf öğrencisi Burak Doğar, Başkan Sözen'i makamında ziyaret ederek elde ettiği başarının sevincini paylaştı.

Ziyarette satranç şampiyonu küçük Burak'a Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Satranç Eğitmeni Hüseyin Yazıcı da eşlik etti. Küçük şampiyonu kapıda karşılayan Başkan Sözen, onu önce yanaklarından öptü daha sonra da fotoğraf makinesi hediye etti. Burak'a çikolata ve meyve suyu ikramında bulunan Başkan Sözen, satranç sporuyla ilgili küçük ziyaretçisiyle uzun uzun sohbet etti. Hediye fotoğraf makinesinin kutusunu heyecanla açan Burak, ilk olarak Başkan Sözen'in fotoğraflarını çekti.

Satranç Eğitmeni Hüseyin Yazıcı, Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi'nde satranç eğitimi alan öğrencilerin bölgesel ve ulusal bazda çok büyük başarılar elde etmeye başladığını belirterek, bunun sevindirici olduğunu söyledi. Yazıcı, ayrıca verdiği desteklerden dolayı Başkan Sözen'e de teşekkür etti. Başkan Sözen ise satranç sporunu çok önemsediğini belirterek, belediye olarak her zaman destek vereceklerini söyledi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Ziyaret fotoları

===

Tekirova Üsküdar'a gidecek

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'taki temsilcimiz Tekirova Belediyespor, bu hafta sonu İstanbul'da oynayacağı Anadolu Üsküdar 1908 maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Kastamonu karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmenin hesaplarını yapan Tekirova, yarın yola çıkacak.

Antrenör Gürkan Ferhatoğlu, "Üsküdar deplasmanında da puan arayışımız sürecek. Kastamonu maçını telafi edip Tekirova'ya puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Tüm maçlarda sahada gol arayan, 90 dakika boyunca mücadele eden bir Tekirova Belediyespor oluşturmanın gayreti içindeyiz" dedi.

Foto: Antrenman fotoları, Gürkan Ferhatoğlu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement