Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Teknik heyet, ayrıca kiralık olarak çeşitli kulüplerde oynayan 4 futbolcuya da yeşil ışık yaktı.

25.05.2013 12:24

Foto: Kalecilerin hareketli fotoları verilebilir

============

Gol atmakta zorlanmayan, ancak çok gol yiyen Antalya spor, savunmaya adam arıyor

Hedef; sağlam defans

Teknik heyet, ayrıca kiralık olarak çeşitli kulüplerde oynayan 4 futbolcuya da yeşil ışık yaktı.

MEDİCAL Park Antalyaspor'da iç ve dış transfer görüşmeleri kapalı kapılar ardında sürüyor. Transfer konusunda sessiz kaldığı düşünülen kırmızı beyazlı yönetim ve teknik heyetin gizli çalışma içinde olduğu ortaya çıktı. Geride kalan sezonda Türkiye'nin en çok gol yiyen takımı olma özelliği taşıyan Antalyaspor, ilk olarak defans bloğunu sağlama almayı hedefliyor.

4 FUTBOLCU DÖNECEK

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Antalyaspor, 2 veya 3 yabancı oyuncu hedefliyor. Kırmızı beyazlılar öncelikle stoper ve ön libero mevkilerine adam arıyor. Antalyaspor ayrıca, kiralık olarak başka takımlarda oynayan 4 oyuncuya de yeşil ışık yaktı. Denizli'de oynayan Hüseyin Atalay, Samsun'da oynayan Lokman Gör ve İlyas Yılmazer ile Çaykur Rize'de forma giyen Emre Torun'un eve döneceği ifade edildi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

============

Alanyaspor Kulübü'nün 65'rci kuruluş yıldönümü nedeniyle pilav günü düzenlendi

Kipman'a plaket

ALANYASPOR Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Akgün, kulübün kuruluşunun 65'inci yıl dönümü kapsamında düzenlenen pilav gününe, şehir dışında olduğu için katılamayan turizmci Nurettin Kipman'ı ziyaret ederek plaketini verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kipman, "Hepimiz bu kentte yaşıyor ve ticaret yapıyoruz. Alanyaspor da bu kentin önemli bir unsurudur. Bu nedenle hepimiz birlik olarak yaşadığımız kentin profesyonel kulübüne sahip çıkmalıyız. Bu kentin takımı mutlaka 1'inci Lig'de olmalıdır. Ben şahsım olarak elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

BAŞSAVCI YAVUZ'DAN DESTEK

Alanyaspor'un sabit gelir kaynaklarını artırma çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Şekerbank Alanyaspor Bonus Kart' projesine destek devam ediyor. Projeye Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz'dan da destek geldi. Şekerbank Alanya Şube Müdürü Sinan Çelik'in ziyaret ettiği Yavuz, kredi kartı projesi hakkında bilgi aldı. Bu projenin Süper Lig'de mücadele eden birkaç takım haricinde hiçbir spor kulübünde olmadığını belirten Yavuz, "Bu Alanya'nın ve Alanyaspor'un prestijini gösteriyor. Vizyonu geniş ve ilerici projelerin Alanyaspor'u bir adım daha ileriye taşıyacağından eminim. Bende bu projenin destekçisiyim" dedi. Yavuz daha sonra Alanyaspor Bonus Kart başvurusunda bulundu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Nurettin Kipman ve Yener Yavuz ziyaretlerinden fotolar

============

Fethiye'nin İnegöl zaferi

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta play off'a kalan ve önceki gün oynadığı Çeyrek Final maçında İnegöl'ü 1-0 mağlup eden Fethiyespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Lacivert beyazlı takım yarı finalde Yeni Malatya ile karşı karşıya gelecek. 28 Mayıs Salı günü Konya Büyükşehir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Yönetim ve teknik heyet, İnegöl karşısında alınan galibiyetin hedefledikleri PTT 1'nmci Lig için mükemmel bir sinyal olduğunu, Yeni Malatya'yı da yenerek önce final oynayacaklarını, ardından da geçen yıl son anda kaçırdıkları PTT 1'nci Lig'e bu yıl çıkacaklarına inanıyor. Başkan İsmail Öztürk "Biz Fethiye olarak PTT 1'nci Lig'ine hazırız. Geçen sezon kaçırdığımız hedefi bu yıl yakalayacağız. İnançlı ve kararlıyız" dedi.

Foto: Fethiye takım fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement