Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.ALANYALI bir grup genç, Kurban Bayramı dolayısıyla, Antalya'daki Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret etti.

27.10.2012 17:07

Foto: Kemal Çelik ve Mehmet Günal ile bayramlaşmadan

===

Gençler huzurevini ziyaret etti

ALANYALI bir grup genç, Kurban Bayramı dolayısıyla, Antalya'daki Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret etti. Gençler kendi aralarında oluşturdukları haberleşme ağı sayesinde bir araya geldiklerini ve 6 kişiyle başlattıkları oluşumu daha da büyütüp, huzurevi sakinlerini daha sık ziyaret edeceklerini söyledi. Huzurevi ziyaretine Zehra Yılmaz, Tuna Tahmaz, Halim İnan, İlknur Ünsal, Ertuğrul Solmaz ve Mehmet Can katıldı.

Huzurevi ziyareti için başlattığı hareketin saatler içinde büyüdüğünü söyleyen Zehra Yılmaz, birkaç saat içinde onlarca kişinin kendisine katıldığını söyledi. Fakat Alanya'dan Antalya'ya hareket saatinde anlaşmazlık yaşandığı için öncü ziyaretçi olarak 6 kişi olarak huzurevine geldiklerini belirten Yılmaz, bir sonraki ziyaretin daha kalabalık olacağını söyledi.

Grubun öncüsü Zehra Yılmaz, "Ziyaretimiz sırasında yanımızda getirdiğimiz ihtiyaç maddelerini de huzurevi sakinlerine hediye ediyoruz. Büyüklerimizin ellerini öptükten sonra sıcak bir havada geçeceğini umduğumuz ziyaretimizi unutulmaz anılarımız hanesine kaydedip gelecek nesillerin de aynı duyguları taşıması için onlara aktaracağız" diye konuştu.

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Gençlerin Fethi Başçın Huzurevi önünde toplu fotoları var. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement