Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.SERİK İlçesi Sarıabalı Köyü'ne içme suyu getirilmesi için deve güreşleri düzenlendi.

17.02.2013 17:15

Foto: Kapanıştan fotolar

===

Develer içme suyu için güreşti

SERİK İlçesi Sarıabalı Köyü'ne içme suyu getirilmesi için deve güreşleri düzenlendi. Tarihi Aspendos Kalesi'nin hemen yanındaki alanda düzenlenen güreşleri, Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Beşir Acar, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, AK Parti Antalya milletvekilleri Menderes Türel, Mevlüt Çavuşoğlu ve Gökcen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, MHP İl Başkanı Osman Çetin ve çok sayıda vatandaş izledi.

Köye içme suyu getirilmesi için düzenlenen güreşlerde 60 deve gösteri güreşi yaptı. Güreşler sırasında zaman zaman kaçan develer, seyircilerin bulunduğu platforma doğru gitti. Paniğe neden olan develer sahipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Güreşler sırasında güreş ağası seçimi de yapıldı. Açık artırma usulü yapılan ağalık seçimini Serik Ziraat Odası eski Başkanı Rıza İleri 26 bin TL'ye aldı. Sarıabalı Köyü Muhtarı Nail Sargın, köye içme suyu getirmek için güreşlerin düzenlendiğini kaydetti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Güreşlerden

===

Serik Belediyespor- Kestel Belediyespor: 2-2

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor'un, kendi sahasında Kestel Belediyespor'la oynadığı karşılama 2-2 tamamlandı. İsmail Ogan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Serik Belediyespor'un gollerini 13'üncü dakikada Arif, 41'inci dakikada Soner attı. Konuk ekibin gollerini ise 35'inci dakikada Sami, 75'inci dakikada Ali kaydetti. Emre Alakuş'un ayağından bir de penaltı kaçıran Serik Belediyespor, sahasında 1 puana razı olmak zorunda kaldı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Maçtan - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement