Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (6)

Foto.Süleyman Kılınç, geçen nisan ayında yapılan il başkanlığı seçimine, Osman Çetin'in karşısında girecekti.

06.02.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto: Osman Çetin ile Süleyman Kılınç'ın fotosu

--- KUTU ---

Derin 'ihraç' krizi

Süleyman Kılınç, geçen nisan ayında yapılan il başkanlığı seçimine, Osman Çetin'in karşısında girecekti. Ancak dönemin genel başkan yardımcısı Antalya Milletvekili Tunca Toskay'ın son dakika müdahalesiyle Kılınç, Osman Çetin lehine yarıştan çekildi. Kılınç, Çetin'in il başkanlığına seçilmesiyle birlikte partideki en etkili ikinci adam konumuna geldi. İl yönetimindeki kriz, Kılınç'ın MHP'li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Reşat Oktay hakkında yaptığı "Oktay'ı partiden ihraç etmek gerekir" sözleriyle derinleşmişti.

===

Jandarmadan aile içi şiddet semineri

SERİK'te jandarma tarafından, "Aile içi şiddet" konulu seminer gerçekleştirildi. Antalya Valiliği öncülüğünde, İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliğince, kadının görüşlerine daha fazla saygı gösterilmesi, çocuğun koruma ve olanaklarından ilk yararlanan olması, şiddet olaylarında ihbar alışkanlığının kazandırılması, kamuoyunda duyarlılığın artırılması ve ailelerin daha iyiyiye yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen seminerde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Özgür Akça Düven bilgi verdi.

Meslek Yüksek Okulu'ndaki semineri Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belkıs Belediye Başkanı Remzi Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, İlçe Jandarma Karakol Komutanı jandarma üsteğmen Halit Taşdemir, okul müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar izledi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği ekipleri, "Bu yılki seminerlerin ilki Manavgat'ta yapıldı. Serik'in ardından Şubat ve Mart ayları içerisinde tüm ilçelerde benzer seminerler yapılacak" dediler.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Seminerden - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement