Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya Büyükşehir Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP Kepez Başkan adayı Erdal Öner, AESOB’da esnaf temsilcilerinin, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde çalışanların, Duraliler ve Varsak’ta ise vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattılar.

06.02.2014 12:58

Antalya Büyükşehir Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP Kepez Başkan adayı Erdal Öner, AESOB'da esnaf temsilcilerinin, Akdeniz Sanayi Sitesi'nde çalışanların, Duraliler ve Varsak'ta ise vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattılar.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'la ortak program düzenleyen Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, belediye meclis üyesi aday adayları, gençlik kolları, kadın kolları ve partililerle birlikte Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı (AESOB) ziyaret etti. AESOB ziyaretinde konuşan Erdal Öner, "Esnaf odalarıyla birlikte şu anda atıl bir durumda olan Mısır Çarşısı'nı ve Kepez'deki çeşitli kapalı pazar yerlerini yaptık. Birçok projeyi Kepez'de esnafımızla birlikte yapma gayretinde olduk. Umarım yeni dönemde de esnafımızı rahatlatmak için cazibe merkezleri yaratacağız" dedi.

AESOB ziyaretinden sonra seçim otobüsüyle Akdeniz Sanayi Sitesi'ne geçen Akaydın ve Öner, işyeri sahipleri ve çalışanların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sanayi esnafı ve çalışanlarla çay içip sohbet eden Akaydın ve Öner, daha sonra Duraliler Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Başkan Akaydın yaptığı konuşmada, "Burası resmen miting alanı gibi olmuş" derken, Öner ise, "Bu mahalleye yabancı değilim. Bu mahallenin yüzde 70'i ile oturup konuşmuşumdur. Bugün Duraliler de böyle bir büyük ve modern bir okul varsa bunun ihalesini yapan da, çalışmasını başlatan da Erdal Öner'dir. Burası birinci dereceden su havzasıydı ancak üç yıl boyunca uğraşıp DSİ'den su havzası bölgesi ibaresini kaldırdık. Duraliler'e yüzde 80 emsal ile Duraliler'e imar planı gelecek. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bu plan oylanacak. Hepinizi bu toplantıya davet ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Varsak'ta da vatandaşlarla buluşan Başkan Akaydın ve Öner projelerini anlattılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement