Antalya'nın Aksu ilçesi Karaöz beldesinde dün öğle saatlerinde başlayan ve bugün kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında bir noktadan tekrar alevlerin yükselmeye başladığı kaydedildi.
Aksu Kaymakamı Raif Özener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaöz beldesi Kayadibi köyü yakınlarında dün çıkan ve soğutma çalışmalarının sürdüğü yangının bir noktasında, yangının büyüme eğilimi gösterdiğini söyledi.
Özener, Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinin helikopter ve uçakları tekrar bölgeye yönlendirerek, yangın söndürme çalışmalarına başladığını kaydetti.
Öte yandan, ahır yaparken kaynak makinesinden sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangının çıkmasına neden olduğu öne sürülen M.S. adlı çiftçi de jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
(MST-BNY-SO) - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Antalya'daki Orman Yangını - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.