Antalya Döşemealtı Belediyesi, Tüm İmkanlarını Depremzedeler İçin Seferber Etti - Son Dakika
Yerel

Antalya Döşemealtı Belediyesi, Tüm İmkanlarını Depremzedeler İçin Seferber Etti

Antalya Döşemealtı Belediyesi, Tüm İmkanlarını Depremzedeler İçin Seferber Etti

Antalya Döşemealtı Belediyesi, depremde zarar gören illere yardım için tüm imkanlarını seferber etti. İlçe halkının desteği ile toplanan 9 TIR dolusu ihtiyaç malzemesi yanında arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları için iş makineleri ve kamyonlar da bölgeye gönderildi.

13.02.2023 15:33  Güncelleme: 15:43

Antalya Döşemealtı Belediyesi, depremde zarar gören illere yardım için tüm imkanlarını seferber etti. İlçe halkının desteği ile toplanan 9 TIR dolusu ihtiyaç malzemesi yanında arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları için iş makineleri ve kamyonlar da bölgeye gönderdildi.

Döşemealtı Belediyesi, aeft bölgelerinden kente gelen depremzedelerin ihtiyaçları için de çalışma başlattı. Daha önce Yeşilbayır Mahallesi'nde ihtiyaç sahipleri için açılan sosyal marketin küçük gelmesi nedeniyle Belediye hizmet binasının otopark olarak kullanılan zemin katını boşaltarak, bu alanı da sosyal market haline getirdi. Ekipler, kıyafetleri askılara bedenlerine göre yerleştirip ihtiyaç sahipleri için ayırırken, diğer yandan da elektrikli sobadan battaniyeye, çocuk bezi, maması, kadın hijyen ürünleri ve gıda maddelerini kolileyerek ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı. Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekipleri şu ana kadar 550 ailenin giyim, ısınma ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı.

BAŞKAN GENÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

Depremin ardından adeta tek yürek olan ilçe halkına teşekkür eden Başkan Turgay Genç, "Oluşturduğumuz kriz masası ilk gün başlattığımız kampanyayla vatandaşların bilinçli bir biçimde depremzede kardeşlerimize yardım etmesini sağladı. Büyük titizlikle gönüllülerimiz ve belediye personelimiz gelen yardımları tasnif ederek ayrımını ve paketlenmesini sağladı. 9 TIR dolusu insanı yardım malzememiz bölgeye ulaştırılarak ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ekiplerimiz bölgede arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarında da görev alıyor. Şimdi ise kentimize gelen depremzedelere destek olma zamanı. Belediye binamızda büyük bir alanı sosyal market haline getirdik ve şuana kadar 550 kişiye destek sağladık. Hem gelen yardımlar için hem de özveriyle görev yapan gönüllü ve personelimize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Antalya Döşemealtı Belediyesi, Tüm İmkanlarını Depremzedeler İçin Seferber Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement