Araban Belediye Başkanı Özdemir Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Araban Belediye Başkanı Özdemir Mazbatasını Aldı

Araban Belediye Başkanı Özdemir Mazbatasını Aldı

AK Parti’den 2. kez Araban Belediye Başkanlığı’na 7 bin 410 oy ile seçilen Mehmet Özdemir, mazbatasını aldı.

07.04.2014 17:30

AK Parti'den 2. kez Araban Belediye Başkanlığı'na 7 bin 410 oy ile seçilen Mehmet Özdemir, mazbatasını aldı.

İkinci defa Araban Belediye Başkanı seçilen Mehmet Özdemir, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Cuma Reyhan, Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, belediye meclis üyeleri ve beraberindeki partililerle birlikte mazbatasını almak üzere Araban İlçe Seçim Kurulu'na geldi. Özdemir, Araban İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Zehra Bahar Kocaoğlu'nun elinden mazbatasını aldı.

BİRİ BÜYÜKBAŞ, 12 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN KESİLDİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan beraberindekiler ile birlikte Araban Hükümet Konağından çıktıktan sonra Araban Belediyesi'ne kadar yürüyerek geldiler. Belediye bahçesi girişinde dualar eşliğinde 1 büyükbaş, 12 küçükbaş hayvan kesildiği törende ilk konuşmayı yapan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, sözlerine, seçim sonuçlarının vatana, millete hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise 30 Mart seçimlerinde yine Araban kazandığını belirterek, "Bu dünyadaki tüm makam ve mevkileri nasıl kullandığımız bize ahrette sorulacak. Bütün mazlum milletlere sahip çıkan Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan için bazı vatandaşlarımız derki, 'Ömrümden alıp, ömrüne koysun' işte ben de o diyenlerden biriyim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban Belediye Başkanı Özdemir Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement